Міністерство охорони здоров’я УкраїниНаказ від 13.07.2001 № 288

НАКАЗ
від 13.07.2001 № 288
ПРО ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЕКТУ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТАСІС “ЗАСНУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ІНСПЕКЦІЇ”

З метою ефективної реалізації проекту та узагальнення інформації щодо його виконання

НАКАЗУЮ:

1. Призначити заступника Міністра, голову Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Коротка О.Ш. відповідальним за реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги ТАСІС “Заснування національної фармацевтичної інспекції”.

2. Призначити начальника відділу державних реєстрів Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Поліщука О.І. відповідальним координатором вищезгаданого проекту.

3. Начальнику відділу державних реєстрів Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Поліщуку О.І. забезпечити відповідно до наказу МОЗ України № 237 від 18.06. 2001:

3.1. Узгодження своєї діяльності в межах проекту з управлінням міжнародних зв’язків МОЗ.

3.2. Ведення справи за проектом та передачу документації до управління міжнародних зв’язків МОЗ щомісяця.

3.3. Подання щомісяця інформації щодо результатів реалізації проекту для розміщення на WEB-сторінці до Інституту громадського здоров’я.

3.4. Подання документації, необхідної для зарахування на баланс матеріальних цінностей, що надходитимуть в рамках проекту, головному бухгалтеру Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Сахань Т.П.

4. Начальнику управління міжнародних зв’язків МОЗ Ценіловій Ж.В. забезпечити супровід проекту та його реєстрацію в Міністерстві економіки України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра, голову Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів та виробів медичного призначення Коротка О.Ш.

Міністр

В.Ф. Москаленко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*