Державна інспекція з контролю якості лікарських засобівМіністерства охорони здоров’я УкраїниЛист від 22.11.2001 р. № 2701/12-15

Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

За повідомленням Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Донецькій області при проведенні інспекційних перевірок суб’єктів господарської діяльності виявлені незареєстровані лікарські засоби:

  • Доксицикліну гідрохлорид капсули 0,1 г № 10 виробництва Борисівського заводу медичних препаратів, Республіка Білорусь;

  • Клей БФ-6, фл. по 15 г виробництва ВАТ «Лубнифарм», термін реєстрації якого закінчився 08.07.2001 року;

  • Таблетки Авісану 0,05 г табл., вкриті оболонкою, № 25 у контурних чарункових упаковках виробництва ДП «Біостимулятор» ДАК «Укрмедпром», термін реєстрації якого закінчився 06.08.2001 року.

Виходячи з викладеного, пропонується здійснити відповідну перевірку з метою виявлення у сфері обігу зазначених препаратів. При встановленні фактів реалізації з’ясувати джерело їх надходження та вжити відповідних заходів згідно з законодавством до всіх суб’єктів, що реалізують незареєстровані лікарські засоби.

Особливу увагу звернути на препарат Доксицикліну гідрохлорид капсули 0,1 г № 10 виробництва Борисівського заводу медичних препаратів, Республіка Білорусь, який не був зареєстрований в Україні, перевіривши правомірність ввезення на територію України.

Про результати перевірки та вжиті заходи повідомити Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 10.12.2001 року.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті