Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я УкраїниЛист від 26.11.2001 р. № 2760/12-04

Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів ? у АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

Директору
ПОКВ «Фармацевтична фабрика»
Кучеренку В.Д.

За повідомленням Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Черкаській області при інспектуванні суб’єктів господарювання виявлено факти оформлення деяких флаконів Мазі стрептоцидової 10% по 25 г серії 03042001 виробництва ПОКВ «Фармацевтична фабрика», м. Миколаїв, етикетками на Мазь сірчану.

Виходячи з викладеного, забороняється реалізація Мазі стрептоцидової 10% по 25 г серії 03042001 вказаного виробника. Доручаю терміново вжити відповідних заходів щодо вилучення з реалізації Мазі стрептоцидової 10% по 25 г серії 03042001 виробництва ПОКВ «Фармацевтична фабрика», м. Миколаїв, та щодо перевірки всіх інших серій вказаного лікарського засобу.

Про виконання розпорядження доповісти Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 26.12.2001 року.

Виробнику лікарського засобу терміново відкликати від споживачів Мазь стрептоцидову 10% по 25 г серії 03042001. Надати Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України у місячний термін інформацію про кількість відпущеної споживачам і повернутої ними продукції, вжиті заходи щодо серії препарату. Також надати пояснення щодо вищезазначеного факту та вжиті на підприємстві заходи про недопущення цього в подальшому.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті