Заплановано зміни до Ліцензійних умов

Заплановано зміни до Ліцензійних умовДо плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 р. додано 1 акт, який прогнозується розробити та прийняти в II–III кв. 2012 р. — проект наказу МОЗ України «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами».

Необхідність прийняття акта ґрунтується на протокольному рішенні наради під головуванням Прем’єр-міністра України від 17.11.2011 р. щодо анулювання ліцензії за порушення граничних постачальницько-збутових і торговельних (роздрібних) надбавок на лікарські засоби з метою забезпечення населення та закладів охорони здоров’я основними, доступними за ціною широким верствам населення та якісними лікарськими засобами.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Александр 22.02.2012 10:49
«господи, спаси украину от хаоса. И дай большого ума нашим государственным деятелям, чтобы позора нам не было ни перед детьми, ни перед миром. Аминь»
Олег 24.02.2012 8:10
Шановні не добивайте комунальну мережу. Ми не можемо приховувати прибутки, у нас немає єдиних податків. Встановіть чітко скільки повинна бути надбавка, і на що конкретно.
Юрій 27.02.2012 1:38
У нас усе так - або не дати, або забрати. Ну, забрали ліцензію, а разом з нею і надходження до Державного бюджету у вигляді полатків, які сплачував ліцензіат допоки працював, а разом з нею на вулиці опиняться працівники, яким та ж таки держава виплачуватиме через центри зайнятоств допомогу по безробіттю у розмірі повної заробітної плати. Отже відібравши ліцензію у ліцензіата чиновники від органу ліцензування завдають подвійного удару по Держбюджету, який за словами того ж таки прем"єр-міністра і так дірявий. Треба про це написати Азарову на його сторінку у Facebook. Бо чиновникам аби показати свою роботу, а про державу нехай думає Азаров. Отже питання до МОЗ, а чи не краще замість відбирання (анулювання) ліцензії застосовувати штрафи. І держава отримуватиме доходи у вигляді податків, і працівники залишаться на своїх робочих місцях, і держава отримає додаткові надходження у вигляді штрафу. Перегляньте ваші зміни до Ліцензійних умов допоки не пізно, проявіть себе державниками.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті