Останні події у фармацевтичному секторі. Актуальні податкові, митні та регуляторні питання

11 Квітня 2012 5:44 Поділитися

20 квітня 2012 р. відбудеться бізнес-сніданок на тему «Останні події у фармацевтичному секторі. Актуальні податкові, митні та регуляторні питання»

Основні теми:

1. Досвід Росії, Центральної та Східної Європи — що чекає на Україну у найближчому майбутньому? Регуляторні та податкові питання. Що Україна може отримати від вступу до PIC/S?

2. Регуляторні аспекти для фармацевтичної галузі України:

  • питання реєстрації цін на медичні препарати;
  • участь Антимонопольного комітету України в ціновому контролі медичних препаратів;
  • здійснення Антимонопольним комітетом України контролю за рекламою медичних препаратів;

3. Проблемні податкові питання:

  • огляд нещодавніх узагальнюючих податкових роз’яснень, податкової та судової практики (мотиваційні виплати, витрати на рекламу, платежі за надання права користування торговельними марками, ризик постійного представництва, податковий облік ІТ-платежів);
  • юридичні та податкові аспекти маркетингу й реклами. Семплінг (антикорупційне законодавство, податок на доходи фізичних осіб, ПДВ, обґрунтування витрат, документування);
  • проблеми розподілу вхідного ПДВ за неоподатковуваних поставок;
  • витрати на медичних представників (витрати на пересування, витрати на автомобілі, представницькі витрати, витрати на навчання, виплати за цивільно-правовими договорами);

4. Митні питання, пов’язані з імпортом медичних препаратів;

  • проблема з імпортом спиртовмісних препаратів;
  • вітаміни та БАД. Питання класифікації;
  • початок компанії з проведення митницею виїзних перевірок. Огляд практики виявлення завищення митної вартості на імпортовані медичні препарати;
  • новації оновленого Митного кодексу (митні склади, переробка);
  • можливі наслідки введення ПДВ на імпорт медичних препаратів.

Час проведення: 9:00–13:00 (реєстрація починається о 8:30).

Місце проведення: Київ, БЦ «Євразія», вул. Жилянська, 75, офіс «PwC», 10-й поверх. Участь у семінарі безкоштовна, вхід за запрошеннями.

Компанія «PwC» щорічно організовує заходи для фармацевтичних компаній, під час яких обговорюються зміни в українській податковій та фінансовій сферах. У цьому році ми також з радістю запрошуємо взяти участь у семінарі, присвяченому фармацевтичній індустрії. Обговорюватимуться найважливіші зміни у податковому, митному законодавстві та регуляторній сфері, які є актуальними для фармацевтичних компаній. Під час семінару Ви зможете обмінятися думками з колегами з інших міжнародних та українських фармацевтичних компаній, а також обговорити з нашими спеціалістами питання, які Вас цікавлять. Більшість презентацій проводитиметься російською/українською мовою, лише одна — англійською. У разі, якщо Вам потрібен переклад, просимо попередити про це завчасно.

Якщо Ви бажаєте взяти учать у бізнес-сніданку, будь ласка, приєднуйтеся до нас у п’ятницю, 20 квітня 2012 р. Якщо Ви не зможете бути присутніми, передайте запрошення іншим представникам Вашої компанії.

Будь ласка, підтвердіть свою участь у заході до 18 квітня 2012 р., надіславши відповідного листа по е-mail: [email protected] — Мирослава Супрунюк.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті