Головна мета фармацевтичної компанії “Ріхтер Гедеон РТ.” – робити все можливе для відновлення та зміцнення здоров’я людини, покращання якості її життя! Чим ми цікаві?

ЧИМ МИ ЦІКАВІ?

Угорська фармацевтична компанія «Ріхтер Гедеон Рт.» розпочала свою історію у 1901 році, коли фармацевт Гедеон Ріхтер придбав у Будапешті аптеку, при якій створив фармацевтичну лабораторію. Через шість років був збудований завод і започатковане промислове виробництво лікарських препаратів.

Сьогодні компанія «Ріхтер Гедеон Рт.» — регіональне багатонаціональне підприємство з виробництва фармацевтичної продукції, одне з найбільших у Східній Європі. Це єдиний в Угорщині незалежний завод з випуску фармацевтичної продукції з повним виробничим циклом — від пошуку та дослідження нових діючих речовин, розроблення оптимального технологічного процесу до маркетингу та реалізації продукції.

Міжнародний авторитет компанії в багатьох країнах світу, сильні позиції в Європі, США, Азії і країнах СНД, довгострокові контракти з ЄС та США, більш ніж сторічна історія заводу та майже п’ятидесятирічний досвід роботи з препаратами виробництва «Ріхтер Гедеон Рт.» на ринках країн СНД свідчать про правильність обраної керівництвом компанії стратегії в питаннях просування препаратів на фармринках.

В Україні активно працює представництво компанії «Ріхтер Гедеон Рт.», колектив якого протягом останніх років плідно та ефективно здійснює свою діяльність на фармацевтичному ринку. В поточному році за наслідками роботи за ІІІ квартал завод «Ріхтер Гедеон Рт.» має приріст об’єму реалізації своєї продукції в Україні на 59% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Такі високі досягнення є результатом роботи кожного співробітника представництва та всього колективу в цілому, оскільки без командної роботи, без поєднання зусиль не буде успіху.

Керівництво компанії та представництва вважає основним напрямком своєї діяльності роботу з людьми. Впевненість у майбутньому, можливість самореалізації, постійний професійний ріст кожного співробітника, демократизм поряд з високою вимогливістю, доброзичливість, сприятливий психологічний клімат у колективі — складові успіху роботи представництва. Визнаючи важливу роль мотивації працівників, їх зацікавленість у результатах своєї діяльності, керівництво постійно вдосконалює системи оплати праці, винагород та контролю.

Враховуючи досягнуті високі результати праці, перспективні плани та якісний розвиток представництва, планується розширення штату до меж виваженої необхідності.

На сьогоднішній день актуальними є посади:

•?продакт-менеджера

•?медичного представника в ряді регіонів України.

Якщо Ви бажаєте працювати у представництві престижної компанії, яка виробляє лікарські засоби, якщо Ви комунікабельні, порядні, маєте позитивні ділові та людські якості, готові до постійного вдосконалення своїх знань та професійних навичок, до складної, але цікавої роботи, до втілення поставлених завдань, Ви маєте реальну можливість стати співробітником представництва «Ріхтер Гедеон Рт.» в Україні.

Робота в представництві «Ріхтер Гедеон Рт.» в Україні надасть Вам впевненості в собі та своєму майбутньому, можливості стати висококласним спеціалістом у команді однодумців, реалізувати свої плани й отримати гідну оцінку керівництва та колег по роботі.

Ми чекаємо на Вас у нашому колективі!

Представництво «Ріхтер Гедеон Рт.» в Україні

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті