Профілактика краща за лікування. Серія “ДОКТОР БІОКОН”

Мабуть, у природі немає такого щасливого індивідуума, який хоча б раз у житті не був вимушений перебувати «під домашнім арештом» через синці та гулі.

Існує безліч способів боротьби із синцями — від «бабусиних» рецептів типу капустяного листка і печеної картоплі до різних мазей. А якщо ви «щасливий» власник (власниця) довгих і струнких ніг, густо вкритих вузлуватими венами, то ця інформація для вас винятково важлива. Однак жарти вбік і поговоримо серйозно.

Сучасна медицина має могутню зброю боротьби з хворобами — хірургічні методики та високоефективні лікарські препарати. Однак таку зброю не можна застосовувати самостійно. До того ж часте і неконтрольоване використання лікарських засобів нерідко призводить до зниження їх ефективності. Крім того, ще стародавні греки стверджували, що будь-яка речовина — це отрута і тільки певна доза перетворює її на ліки, тому нераціональне використання її може завдати шкоди здоров’ю. Це змусило лікарів звернутися до давно відомих, перевірених тисячоліттями способів відновлення здоров’я людини. Одним із таких методів, відомих людству ще з часів Стародавнього Єгипту, є гірудотерапія (лікування п’явками). Завдяки біологічно активним речовинам, що містяться в п’явці, можна боротися з недугами. Труднощі полягали в тому, що необхідно було досконально вивчити властивості п’явки, щоб надалі використовувати їх тільки на благо людини.

Працівники медичного науково-виробничого об’єднання «Біокон», які вивчають вплив біологічно активних речовин медичної п’явки на організм людини, досягли в цьому напрямку великих успіхів. Вони розробили технологію, завдяки якій із п’явки можна виділити найцінніші речовини і застосовувати їх для лікування та профілактики. Зокрема, нову лікувально-профілактичну серію «Доктор Біокон» розроблено спільно зі швейцарською фірмою «HіSіMT». Унікальність серії полягає в тому, що до неї входить екстракт із медичної п’явки, який має широкий спектр дії (тромболітична, протизапальна, протинабрякова тощо), а також здатний посилювати дію інших речовин.

До складу серії «Доктор Біокон» входять такі косметичні засоби:

ГірудоВен — застосовують при набряках, відчутті тяжкості, втомі, напруженості, болю в нижніх кінцівках;

ГірудАлгон — сприяє усуненню болю та запалення в суглобах, м’язах і зв’язках;

Синяк-off (гель з тонізуючим ефектом або без такого) — для швидкого усунення синців;

ГірудоПрокт — догляд за шкірою періанальної зони та профілактика захворювань ділянки відхідника;

ГірудоТонус — масажний відновлювальний гель.

Докладніше потрібно зупинитися ГірудАлгоні і ГірудоВені.

Для сприяння зменшенню вираженості болю в суглобах, м’язах і зв’язках, який супроводжує низку захворювань, застосовують ГірудАлгон. Крім екстракту із медичної п’явки, до складу цього засобу входить ібупрофен, що чинить протизапальну та аналгезивну дію, а також сприяє зменшенню припухлості і скутості суглобів. Ефірна піхтова олія допомагає знизити інтенсивність болю і виявляє тонізуючий ефект. Таким чином, ГірудАлгон — ефективний косметичний засіб, що сприяє зменшенню вираженості болю в суглобах, м’язах і зв’язках, прискоренню процесу реабілітації після операцій і травм опорно-рухового апарата. Використання ГірудАлгону сприяє прискорює одужання після спортивних та інших травм.

Екстракт кінського каштана, що має венотонізуючі, антитромботичні та протизапальні властивості, входить до складу ГірудоВену. Камфора і ментол сприяють посиленню кровообігу та зменшенню вираженості болю.

Завдяки цим властивостям ГірудоВен застосовують для профілактики варикозного розширення вен, при станах, обумовлених порушенням венозного кровообігу в нижніх кінцівках. Засіб застосовують для усування набряків.

Зазначені продукти належать до косметично-профілактичних засобів.

Хоча казковий Дуремар піклувався тільки про власну кишеню, а не про здоров’я людей, все ж таки він мав рацію, організувавши «п’явковий» бізнес.

За матеріалами,
наданими компанією «Біокон»

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Искусство профилактики ОРВИ, или Учимся у природы

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті