Наказ МОЗ України щодо проведення комісійних виїзних перевірок цільового використання лікарських засобів та виробів медичного призначення, отриманих в порядку централізованого постачання

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 05.09.2012 р. № 695

Про проведення комісійних виїзних перевірок цільового використання лікарських засобів та виробів медичного призначення, отриманих в порядку централізованого постачання

З метою здійснення перевірки цільового використання лікарських засобів та виробів медичного призначення, які надходять у порядку централізованого постачання та контролю щодо їх обліку, зберігання, раціонального використання та списання в закладах охорони здоров’я України, наказую:

1. Управлінню моніторингу державних цільових програм та державних закупівель спільно з Відділом внутрішнього аудиту МОЗ України та Департаментом реформ та розвитку медичної допомоги організувати комісійні виїзні перевірки цільового використання лікарських засобів та виробів медичного призначення, отриманих у порядку централізованого постачання, їх обліку, зберігання, раціонального використання та списання в закладах охорони здоров’я України.

2. ДУО «Політехмед», ДП «Укрвакцина» та ДП «Укрмедпостач» забезпечити участь своїх представників у роботі комісій.

3. Комісіям, склад яких визначається окремими наказами, здійснювати перевірку не менше двох регіонів щомісяця.

4. Міністру охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь (головних управлінь) охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій:

4.1. Створити належні умови для роботи комісій.

4.2. Забезпечити надання посадовими особами підпорядкованих закладів охорони здоров’я на вимогу голови та членів комісій всієї наявної інформації, а також необхідних пояснень для проведення перевірки.

5. Оплату відрядження членів комісій здійснювати в установленому порядку за основним місцем роботи

6. Довідки за результатами перевірок надавати на розгляд заступнику Міністра – керівнику апарату Богачеву Р. М. протягом 10 робочих днів з дня завершення перевірки.

7. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра – керівника апарату Богачева Р. М.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр Р. Богатирьова
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті