МОЗ України здійснено розкриття пропозицій учасників торгів на 1711,6 млн грн.

08 Квітня 2013 3:30 Поділитися

Як повідомляє прес-служба МОЗ України, станом на 8 квітня 2013 р. здійснено розкриття пропозицій учасників торгів на 1711,6 млн грн., що становить 81,7% від річного плану закупівель. У той же час очікувана сума торгів до розкриття становила 1759,8 млн грн. Розкриття пропозицій не відбулося через відсутність пропозицій учасників торгів загалом на 48,5 млн грн. (2,4%). Усього не відбулося торгів на 247,2 млн грн., які буде оперативно оголошено повторно.

МОЗ України здійснило перші суттєві закупівлі. Станом на сьогодні акцептовано найбільш вигідних пропозицій учасників торгів майже на 694 млн грн., що становить 34% від річного плану фінансування закупівель лікарських засобів і виробів медичного призначення у 2013 р.

Передусім забезпечуються хворі діти. Зокрема, здійснено закупівель медикаментів для дітей із хворобою Гоше на 15,3 млн грн., продуктів лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію, — на 2,5 млн грн., реактивів для проведення скринінгу новонароджених на фенілкетонурію та вроджений гіпотеріоз — на 8,4 млн грн., тест-систем для скринінгу новонароджених на адреногенітальний синдром — на 5,9 млн грн., тест-систем для проведення скринінгу новонароджених на муковісцидоз — на 5,6 млн грн., медикаментів для дітей з первинним (вродженим) імунодефіцитом — на 0,85 млн грн., медикаментів для дітей, хворих на гемофілію, — на 24,1 млн грн., медикаментів для дітей, хворих на хронічний вірусний гепатит, — на 5,2 млн грн., медикаментів для дітей, хворих на розлади психіки та поведінки із спектру аутизму, — на 10 млн грн. Закуплено лікарські засоби і вироби медичного призначення для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, — на 192,4 млн гривень.

Здійснено закупівель лікарських засобів для закладів охорони здоров’я для забезпечення лікуванням хворих із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями на 46,5 млн грн., ендопротезів і наборів інструментів для імплантації — на 1,2 млн грн., медикаментів для лікування хворих на розсіяний склероз — на 58 млн грн., антиретровірусних препаратів для антиретровірусної терапії дорослих, підлітків і дітей — на 188,1 млн грн.

Економія бюджетних коштів відповідно до акцептованих пропозицій учасників торгів становить 47,2 млн грн. (2,3% від річного плану фінансування).

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті