З Новим 2010 роком!

Дорогі колеги — представники більш ніж мільйонної армії українських медиків та фармацевтів!

Шановні читачі!

Тетяна БахтеєваВід щирого серця вітаю усіх вас із Новим 2010 роком та Різдвом Христовим!

Новий рік — особливе свято для кожної людини, родини, оскільки воно повя’зане з новими надіями і сподіваннями. Ми будуємо плани, визначаємо цілі на наступний рік. І щиро віримо в те, що обов’язково їх досягнемо. Підсумовуючи зроблене за 2009 р., можемо сміливо назвати його роком нереалізовани­х можливостей. Я, як і більшість наших співвітчизників, людей мудрих і роботящих, маю велику надію на наступний рік. Вірю, що керівники держави врешті-решт дбатимуть не на словах, а на ділі про свій народ. Це дасть можливість відродити вітчизняну охорону здоров’я, провести реформи в інших галузях з тим, аби життя українців стало кращим.

Дорогі друзі! Нехай Новий рік принесе вам нові радощі, успіхи та щедрі достатки. Зичу кожному міцного здоров’я, щасливих днів і років життя.

З повагою
Тетяна Бахтеєва,
голова Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я, доктор медичних
наук, заслужений лікар України

Василь КнязевичШановні читачі!

Щиро вітаю вас із Новим 2010 роком та Різдвом Христовим!

Із Новорічних і Різдвяних свят, із надії кожної людини на краще розпочинається новий рік життя та майбутні досягнення у нових справах. Нехай 2010 р. виправдає ваші сподівання і втілить у життя амбітні плани. Бажаю, щоб вашими вірними супутниками стали успіх та гарний настрій, в оселі панував достаток і впевненість у завтрашньому дні, в родині — злагода та любов, а ваші близькі та рідні були здоровими!

З Новим роком та веселих вам Різдвяних свят!

З повагою
Василь Князевич, міністр охорони здоров’я
України

Костянтин КурищукШановні колеги!

Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

У ці дні наші оселі сповнені радістю, світлом, теплом і добрими сподіваннями і всі чекають на диво. Ми ділимося з ближніми своєю любов’ю, добром і щедрістю душі, відчуваємо радість свята. Я бажаю вам міцного здоров’я на довгі роки, родинної злагоди і затишку, успіхів у роботі та партнерстві, поваги та приємного спілкування. Нехай у наступному році не буде розчарувань, а тільки гарні подарунки та приємні сюрпризи. Нехай усе, що радувало у 2009 р. обов’язково знайде продовження у наступаючому. Залиште у старому році всі негаразди і вірте, що новий 2010 р. стане періодом нових звершень та перемог. Нехай вас у всьому супроводжують чуйність, доброта та працелюбність!

З повагою
Костянтин Курищук,
заступник міністра охорони здоров’я України

Геннадій ПадалкоШановні колеги!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим 2010 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, ознаменувався плідною спів­працею фармацевтичної спільноти, було багато здобутків і перемог, досягнень і нововведень, які стали результатом злагодженої професійної діяльності. Нам дійсно є чим пишатися. Вірю, що наснага, ентузіазм, наполегливість та прагнення добра не згасатимуть у наших душах і надалі та допомагатимуть справлятися з найскладнішими завданнями, які ставить сьогодення перед фармацевтичною галуззю. Бажаю вам та вашим родинам здоров’я, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, досягнення поставлених цілей, здійснення мрій, позитиву в серці та посмішок на вустах. Нехай наступний рік обов’язково буде щасливим та вдалим, привнесе в ваше життя довгоочікувані зміни на краще, пробудить оптимізм та бажання творити власну історію.

З повагою
від імені колективу Державної інспекції
з контролю якості лікарських засобів
Геннадій Падалко,
голова Державної інспекції з контролю якості
лікарських засобів

Валентин ЧерныхНачну со слов восхищения значимостью нашей страны — красивого государства с красивой природой и красивыми людьми. Прежде всего мне хотелось бы поздравить весь наш народ, пожелать ему здоровья, спокойствия и благополучия. Сегодня следует успокоит­ься и сказать о том, что ни пандемия, ни эпидемия не являются самыми главными в нашей стране — то же самое касается и кризиса. Респираторные заболевания и экономический кризис пройдут, а мы должны полноценно жить и уверенно развиваться. Говоря о фармацевтической отрасли и всех ее составляющих — образовании и науке, производстве, контроле качества, розничном фармацевтическом рынке и дистрибьюции — следует отдать должное, а также пожелать сил и процветания этой гуманной армии, состоящей из 350 тыс. людей, работающих на благо нашей страны и во имя здоровья ее граждан. Наступающий 2010 г. станет для нас особо знаменательным, благодаря VII Национальному съезду фармацевтов, который состоится 15–17 сентября. Мы активно готовимся к этому важному событию, которое позволит подвести итоги деятельности всей украинской фармации, наметить перспективы развития отрасли и затем представить наше видение этого процесса высшему руководству государства. Сердечно поздравляю с наступающим Новым годом всех читателей «Еженедельника АПТЕКА», а также коллектив моего любимого издания (говорю без всякого лукавства: эта газета, которую читают и любят все, является для меня самым главным трибуном, озвучивающим все происходящее в фармации и медицине). Искренне желаю всем коллегам плодотворного труда, здоровья, счастья и того главного катализатора, который лежит в основе всего — любви!

Валентин Черных,
член-корреспондент НАН Украины, профессор,
ректор Национального фармацевтического
университета

Віктор ЧумакШановні друзі та колеги!

Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, який минає, видався нелегким для всіх. Соціально-еконо­мічна криза поглибила і без того складну ситуацію у галузі охорони здоров’я, проте необхідно з оптимізмом дивитися у майбутнє. Я впевнений, що наступний рік принесе Україні позитивні зміни та стабільність. Спільними зусиллями ми неодмінно вирішимо гострі проблеми, які постали перед фармацевтичною спільнотою, розраховуючи на повну підтримку та розуміння з боку всіх гілок державної влади. Щиро вдячний всім представникам галузі за відданість обраному шляху. У ці святкові дні від усього серця хочу побажати вам міцного здоров’я, наснаги, щастя, фінансового процвітання, надійних партнерів, нових успіхів у нелегкій, проте такій важливій та відповідальній справі — забезпеченні українців якісними, доступними та безпечними лікарськими засобами. З Новим роком та Різдвом Христовим вас!

З глибокою повагою
Віктор Чумак,
директор Державного фармакологічного
центру МОЗ України

Віталій КірикВельмишановні колеги!

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації вітає вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, творчої наснаги, втілення професійних планів, особистих бажань та усіх мрій і задумів! Нехай Різдво та Новий рік принесуть тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів та партнерів, шани та любові від рідних і близьких! Миру та злагоди вам та вашим родинам!

Із найсердечнішими вітаннями
Віталій Кірик,
голова Комітету з охорони здоров’я
Європейської Бізнес Асоціації

Лариса ТитенкоШановні колеги!

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди Нового 2010 року та Різдва Христового! Нехай цей рік єднає всіх у добрих починаннях, спільній праці задля кращого майбутнього нашої держави. Зичу вам та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, святкового настрою, миру і процвітання, натхнен­ня та нових здобутків.

З повагою
Лариса Титенко, голова
правління Державної
акціонерної компанії
«Ліки України»

Валерій ПечаєвШановні друзі, колеги!

Від щирого серця вітаємо вас з Новим 2010 роком та Різдвом Христовим!

Нехай у наступному році на вас чекають нові перспективи, життєвий успіх, добробут та процвітання! Бажаємо вам міцного здоров’я, щирого кохання, фінансового підйому, сонячного настрою та радості від кожного нового дня! Нехай Новорічні свята подарують вам радість, гарний настрій та здійснення всіх бажань!

Веселих вам свят!

З найкращими побажаннями
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної
промисловості України

Петро БагрійВід Асоціації фармацевтичних виробників України прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Нового року та Різдва Христового!

Бажаємо, щоб 2010 р. став щедрим для вас на плідну працю та високі професійні досягнення, успішним для нашої держави і кожної української родини. Нехай чарівні новорічні дзвони і різдвяні колядки наповнять рік прийдешній та ваше життя творчими успіхами, великими можливостями та мудрими рішеннями.

Міцного здоров’я, духовної наснаги і щедрих достатків вам у наступному році!

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації
фармацевтичних виробників України

Шановні провізори та фармацевти, підприємці та пацієнти!

asАсоціація фармацевтичних дистриб’юторів «ФАРМ­УКРАЇНА» щиро вітає вас з Новим 2010 роком!

Нехай невід’ємними ознаками наступного року стануть для вас стабільність та злагода, благополуччя і процвітання. Нехай лише у спогадах залишаться втрати, негаразди та епідемії. Бажаємо вам у рік Тигра завзяття та рішучості, поваги і натхнення, професійних та особистих досягнень, а також міцного здоров’я для сумлінної праці і простого людського щастя. Бо що таке щастя, як не здорові, успішні люди навколо нас, процвітаюча рідна Україна та майбутнє, сповнене тільки найкращих сподівань.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З найкращими побажаннями
правління асоціації
«ФАРМУКРАЇНА»

Михайло ПасічникШановні колеги!

Вітаємо вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо вам у наступному 2010 р. успіху у справах, здійснення професійних та особистих планів. Нехай новий рік принесе вам благополуччя, родинне тепло, злагоду та любов.

З повагою
Михайло Пасічник,
президент Аптечної
професійної асоціації України

Валентина МоскаленкоШановні колеги!

З нагоди Нового 2010 року і світлого свята Різдва Христового прийміть мої найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я, щастя, радості і благополуччя у всіх ваших добрих справах.

Нехай кожен день наступного року розкриє перед вами ще більші горизонти і додасть оптимізму, а Різдво Христове — духовної наснаги і впевненості у кожному кроці на вашій життєвій дорозі, насиченої здобутками і випробуваннями, заради яких твориться добро, мир, злагода і любов.

Веселих вам свят, родинного спокою і здійснення мрій у новому році.

З повагою
Валентина Москаленко,
президент Всеукраїнської
аптечної асоціації

З Новим 2010 роком!

Александр ГудзенкоДорогие коллеги!

Вновь на пороге удивительные и всегда долгожданные праздники: Новый год и Рождество Христово, открывающие чистые страницы, на которых каждому из нас предстоит написать свою жизнь. Пусть они согреют вас душевым теплом любимых и близких людей, подарят улыбки коллег и поддержку деловых партнеров. Мы верим, что профессионализм и активная гражданская позиция смогут объединить всех нас, и фармацевтическая отрасль Украины получит поддержку государства, возможности для стабильной работы и прогрессивного развития. Здоровья, счастья, перспектив, согласия в семьях и профессиональных побед!

Александр Гудзенко, генеральный директор
КП «Луганская областная «Фармация»,
председатель Луганской фармацевтической
ассоциации, заслуженный работник
здравоохранения Украины,
доктор фармацевтических наук,
профессор

Олена Пруднікова Вельмишановне панство!

Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Христовим та наступаючим Новим роком!

Зичу міцного здоров’я, творчого натхнення, здійснення професійних планів, особистих бажань, а також усіх мрій та задумів. Нехай Різдво Христове і Новий рік принесуть вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло, злагоду, щирих друзів та партнерів. Бажає­мо також шани та любові від рідних та близьких, щасливих і яскравих подій та усього самого найкращого!

З повагою Олена Пруднікова

Закінчується 2009 р. Він був чудовий, неспокійний і плідний. Рік, який відкрив нам як громадськості справжні обличчя і представників влади, і самих операторів фармацевтичного ринку. Рік, в який ми, дякуючи Богові та діям контролю­ючих органів, стали мудрішими. Рік, в який ми зрозуміли, хто є хто. Рік, в який ми відчули, що без гумору сприймати реальність не можливо. Рік, який показав нам, що зміни — це не завжди на краще, а можливо на ЧУДОВО. Ми зросли і зміцніли, навчилися пробачити тих, хто проти нас, зрозумівши, що вони не проти нас у боротьбі — вони просто дивляться нам у вічі, і під їхніми пильними поглядами ми стає­мо кращими. Все це ми ЗМОГЛИ!!! Так будемо й надалі сильними, розумними, веселими, здоровими, терплячими та пробачаючими. Але НЕБЕЗДІЯЛЬНИМИ!!! Чудових та веселих свят!!! Снігу та морозу вам, зігріваючих душу слів та напіїв, любі наші люди милосердя, люди великої та теплої душі. Нехай і новий 2010 р. буде для вас роком нових знань і відкриттів, нехай рідні та близькі завжди підтримують вас у такій важливій справі, як безпека життя людини — громадянина славної України.

З повагою
правління Фармацевтичної асоціації
Дніпропетровської обл.

2009 г. запомнился многими значимыми событиями. Для кого-то он был более удачным, для кого-то — менее, но, однозначно, для всех он стал серьезным испытанием и проверкой на прочность. Теперь самое главное — чтобы приобретенный опыт помог сделать следующий год годом успеха. Пусть наступающий 2010 г. принесет всем радость, уверенность в себе, своем будущем и будущем наших детей! Пусть в каждом доме, каждой семье происходят только светлые и радостные события, осуществляются самые заветные мечты и желания! Дорогие коллеги, от всего сердца поздравляем вас с наступающими праздниками — Новым годом и Рождеством Христовым!

С уважением
коллектив компании «Укрмедсерт»

Шановні друзі! Дорогі колеги!

Дозвольте від усього серця привітати вас із наступаючими святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо вам успіхів у всіх справах, щастя, міцного здоров’я, наснаги і творчого натхнення! Нехай збуваються всі ваші мрії та побажання.

Адміністрація та колектив територіальної
інспекції з контролю якості лікарських засобів
у м. Київ

Дорогі читачі!

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» вітає вас з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Згідно з народним повір’ям, є хвилини, коли всі бажання здійснюються. Це — перші хвилини Нового року, коли ми дивимося у майбутнє з прихованими надіями і бажаннями. Нехай у новому році вирішаться усі проблеми, з’являться сили, зникнуть недуги. Нехай збуваються всі бажання і мрії, буде щасливим наше майбутнє! З Новим роком, з новим щастям! З Різдвом Христовим!

Щиро ваш «Щотижневик АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті