Працівниками митниці викрито спробу контрабанди значної кількості ЛЗ

01 Лютого 2010 6:10 Поділитися

Як повідомляє прес-служба Державної митної служби України, працівниками Новгород-Сіверської митниці викрито спробу незаконного переміщення через митний кордон України значної кількості лікарських засобів. На митний пост Грем’яч Новгород-Сіверської митниці прибув автомобіль марки «Ніссан-Навара», який слідував з Росії до України під керуванням громадянина Росії. Чоловік обрав для проходження митного контролю зону спрощеного контролю, тобто «зелений коридор». При оформленні транспортний засіб та водій були виведені з «зеленого коридору». Чоловікові запропонували заповнити митну декларацію, до якої він вніс валюту та особисті речі, що були у використані.

Під час митного огляду автомобіля виявлено не задекларовані за встановленою формою пігулки і краплі: Седалгін — 10 шт., Пенталгін — 96 шт., Феназепам 0,5 мг — 200 шт. та Валокардин 20 мл — 2 шт. і т.д. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, а вказані пігулки вилучено.

Нині вирішується питання щодо проведення експертизи для визначення наявності у складі цих лікарських засобів наркотичних та психотропних речовин.

За матеріалами www.customs.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Александр 02.02.2010 11:08
10 шт.-это10 таб. или 10 упак.№ сколько?????

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті