Устаткування для фармацевтичного виробництва: Уряд звільнив від ПДВ операції з його ввезення на митну територію України

Устаткування для фармацевтичного виробництва25 грудня 2013 р. набула чинності постанова КМУ від 27.11.2013 р. № 922, якою Уряд звільнив від податку на додану вартість (ПДВ) імпорт деяких видів устаткування, що використовується у фармацевтичному виробництві.

Згідно з цим документом, до переліку енергозберігаючих матеріалів, обладнання та комплектуючих, що звільняються від ввізного мита, та операції із ввезення яких на митну територію України звільняються від ПДВ, включено обладнання для виробництва таблеток, грануляту, капсул, саше, а також для виробництва субстанцій за правилами належної виробничої практики (Good Manufacturing Practice).

Зазначимо, що перелік енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих, що звільняються від ввізного мита, та операції із ввезення яких на митну територію України звільняються від ПДВ, затверджено постановою КМУ від 14.05.2008 р. № 444 «Питання ввезення на митну територію України енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих».

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті