Вобензим і Флогензим повертаються в аптеки України!

Вобензим і Флогензим повертаються в аптеки України!Шановні колеги! Представництво «Мукос Фарма ЦЗ с.р.о.» — офіційний представник компанії «Мукос Емульсіонсгезелльшафт мбХ» (Німеччина) в Україні, виробника препаратів Вобензим і Флогензим, просить вибачення за тривалу відсутність на ринку України зазначених лікарських засобів і розуміє, що багато пацієнтів у цей час зверталися в аптечні заклади і не могли придбати безрецептурні препарати системної ензимотерапії Вобензим і Флогензим.

Водночас повідомляє, що відсутність ліків на фармринку України була спричинена тривалим періодом підтвердження німецького сертифікату GMP Державною службою України з лікарських засобів. Однак на підставі німецького сертифіката GMP в інших країнах як Західної і Східної Європи, так і Південної і Північної Америки, Вобензим і Флогензим весь цей час були у вільному продажу.

Таким чином, після вимушеної тривалої перерви препарати системної ензимотерапії Вобензим і Флогензим повертаються на фармринок нашої країни!

У час, коли гостро постає питання коморбідності, при якій необхідно одночасно лікувати декілька захворювань в одного пацієнта, коли впроваджуються принципи доказової медицини, препарати Вобензим і Флогензим, ефективність яких клінічно доведена в багатьох наукових роботах, стали дієвими інструментами сучасної терапії як для лікарів, так і для провізорів і фармацевтів.

Видатний канадський лікар Вільям Ослер сказав: «Починаючий лікар виписує двадцять ліків для однієї хвороби, досвідчений — одні ліки для двадцяти хвороб».

Більш детальну інформацію про препарати Вобензим і Флогензим можна отримати на сайті http://www.mucos.com.ua або за тел.: +38 (044) 498-90-12.

А.І. Терзов,
директор представництва «Мукос Фарма ЦЗ с.р.о.» в Україні,
кандидат медичних наук

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті