Лікарські засоби, обіг яких заборонено у зв’язку з підозрою щодо фальсифікації: Держлікслужба видала відповідні розпорядження

13 Січня 2015 12:12 Поділитися

Лікарські засоби, обіг яких заборонено у зв’язку з підозрою щодо фальсифікації: Держлікслужба видала відповідні розпорядженняДержавна служба України з лікарських засобів (далі — Держлікслужба) спільно зі Слідчим відділом Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області проводить роботу щодо випадку викриття діяльності у Київській обл. підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих лікарських засобів та виявлення підозрілих щодо фальсифікації лікарських засобів. За цим фактом Держлікслужба України тимчасово заборонила обіг наступних підозрілих щодо фальсифікації лікарських засобів:

Держлікслужба України також повідомляє, що за інформацією, яка надійшла від ТОВ «Санофі-Авентіс Україна», серія 3312172 лікарського засобу ФЕСТАЛ®, драже, на територію України не ввозилася та не пройшла державний конт­роль якості згідно з постановою КМУ від 14.09.2005 р. № 902 «Про затвердження Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну». На підставі цієї інформації Держлікслужба України розпорядженням від 29.12.2014 р. № 24024-1.3/2.0/17-14 заборонила реалізацію, зберігання та застосування зазначеної вище серії лікарського засобу.

Нагадаємо, що у грудні 2014 р. співробітниками Служби безпеки України викрито та припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих лікарських засобів. Троє зловмисників організували виробництво підроблених препаратів у Васильківському районі Київщини.

За матеріалами www.diklz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті