Інформація від МОЗ щодо стану закупівель агентством Crown Agents

20 Квітня 2016 11:01 Поділитися

Інформація від МОЗ щодо стану закупівель агентством Crown AgentsНагадаємо, 6 листопада 2015 р. між МОЗ України та агентством Crown Agents було підписано договір про закупівлю онкологічних та онкогематологічних препаратів для дорослих та дітей, а також хіміопрепаратів, радіологічних препаратів та препаратів супроводу онкологічних хворих загальною вартістю 750 млн грн. У зв’язку із цим нашим виданням було направлено запит на отримання інформації про результати торгів за програмами: «Централізована закупівля лікарських засобів та виробів медичного призначення для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання», «Централізована закупівля хіміотерапевтичних препаратів, радіофармпрепаратів та препаратів супроводу для лікування онкологічних хворих». 13 квітня було отримано відповідь на цей запит, у якій зазначалося, що станом на цю дату Crown Agents ще проводить оцінку отриманих пропозицій, а в МОЗ України поки що відсутня інформація щодо цих закупівель. Наше видання продовжує стежити за закупівлями ліків, що здійснюють міжнародні організації.

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

(МОЗ України)

від 13.04.2016 р. № 20.01/3/749318/

Міністерство охорони здоров’я України розглянуло Ваш запит на публічну інформацію від 14.03.2016 р. № 28 щодо надання відомостей про результати торгів за програмою КПКВК 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» за напрямами «Централізована закупівля лікарських засобів та виробів медичного призначення для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання» та «Централізована закупівля хіміотерапевтичних препаратів, радіофармпрепаратів та препаратів супроводу для лікування онкологічних хворих» із залученням міжнародних організацій та повідомляє.

Закупівля онкологічних та онкогематологічних препаратів, а також хіміопрепаратів, радіологічних препаратів та препаратів супроводу онкологічних хворих здійснюється міжнародною організацією Crown Agents, з якою підписано відповідну угоду.

За наявною інформацією, Crown Agents провело тендерну процедуру, у якій взяло участь 33 компанії, з них 24 — вітчизняні виробники та дистриб’ютори.

На сьогодні проводиться оцінка отриманих пропозицій та найближчим часом Crown Agents повідомить Міністерство про її результати.

Ураховуючи зазначене, запитувана інформація в МОЗ України відсутня до закінчення відповідних конкурсних торгів.

Заступник міністра
Ігор Перегінець
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті