Призначено в.о. ректора НМУ ім. О.О. Богомольця

22 Лютого 2018 11:07 Поділитися

Нагадаємо, що згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України від 20.02.2018 р. № 15-Адм. створено Комісію для з’ясування ситуації щодо непроведення для студентів Національного медичного університету (НМУ) ім. О.О. Богомольця ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 1. Стоматологія». На час діяльності комісії від виконання обов’язків відсторонюються директор Центру тестування МОЗ України І.Є. Булах та ректор НМУ ім. О.О. Богомольця К.М. Амосова.

Відповідно до того ж наказу виконувачем обов’язків керівника НМУ ім. О.О. Богомольця призначено М.П. Захараша. Згідно зі Статутом університету та законами України він уповноважений на час роботи комісії вчиняти всі необхідні законні дії для забезпечення роботи НМУ ім. О.О. Богомольця включно із забезпеченням безперешкодної роботи комісії та проведенням обов’язкового ліцензійного іспиту «Крок 1. Стоматологія».

Як зазначає на своїй сторінці МОЗ, вранці 21 лютого відбулося перше засідання комісії, за результатами якого МОЗ України направило листи до Центру тестування та НМУ з проханням до 13:00 21 лютого надати комісії копії наявної документації про підготовку та організацію проведення ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок» у НМУ ім. О.О. Богомольця 20 лютого 2018 р.

У відповідь на вимогу комісії в.о. директора Центру тестування Л.П. Войтенко особисто передала до МОЗ України всю необхідну документацію, а також відеозапис розмови проректора НМУ ім. О.О. Богомольця О. А. Никитюка зі співробітниками Центру тестування. У цьому відеозаписі проректор НМУ обіцяє представникам Центру перемогу в тендері. Центр тестування опублікував фрагмент відео на своїй офіційній сторінці в мережі Facebook, повну версію відеозапису буде передано до правоохоронних органів.

Документи, затребувані МОЗ від НМУ ім. О.О. Богомольця, до зазначеного терміну не надійшли. 21 лютого представники охорони та група невизначених осіб продовжували блокувати будівлю ректорату НМУ ім. О.О. Богомольця. Вхід до адміністративного корпусу університету було знову заблоковано для членів комісії. Представники охорони університету та адміністрація відмовилися вчиняти будь-які дії для забезпечення доступу комісії до приміщень НМУ ім. О.О. Богомольця, про що складено відповідний акт.

По матеріалам moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*