Обрано генерального директора ДП «Електронне здоров’я»

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє про завершення конкурсу на зайняття посади генерального директора ДП «Елект­ронне здоров’я» (далі — підприємство).

Переможцем конкурсу став Денис Мацуй. Як зазначають у профільному міністерстві, він має досвід у сфері створення та впровадження ІТ-проектів, підборі бізнес-моделей у юридичних, фінансових та операційних питаннях. До 2017 р. він обіймав посади директора з маркетингу та комерційного директора компанії «OpsWay».

«Переможець має розуміти велику відповідальність, яка на нього покладена, адже впровадження електронної системи охорони здоров’я — один з пріоритетних напрямків реформи на найближчі 2 роки», — наголосив заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк.

Нагадаємо, відповідно до статуту основ­ними завданнями підприємства є технічне, технологічне забезпечення створення та супроводження програмного забезпечення ведення електронних баз даних, надання відповідного доступу фізичним та юридичним особам до таких баз даних та інформаційних систем, що адмініструються підприємством, забезпечення збереження та захисту даних, що містяться в автоматизованих системах та базах даних, надання фізичним та юридичним особам послуг, у тому числі комерційних, виробничих, побутових, транспортно-експедиційних, складських, інжинірингових, агентських та інших послуг, отримання прибутку від здійснюваної діяльності.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*