Green Boоk від «Дарниці»

05 Квітня 2018 2:53 Поділитися

Фармацевтична фірма «Дарниця» об’єднує лікарів на одній комунікаційній платформі, щоб полегшити доступ до знань та актуальних подій галузі. У розробленому компанією мобільному додатку Green Boоk розміщено протоколи лікування, алгоритми надання медичної допомоги, інформація про галузеві події та освітній контент.

Інноваційний сервіс сфокусований, насамперед, на лікарях-кардіологах, неврологах і терапевтах. Протягом року до комунікацій будуть залучені також фармацевти та провізори. Лаконічний і зрозумілий інтерфейс додатку дозволяє швидко знайти необхідну інформацію, структуровану за розділами:

  • інформація про новини і заходи;
  • довідники з артеріальної гіпертензії, захворювань шкіри, больового синдрому, застуди та кашлю, захворювань травної системи, алкогольної інтоксикації, протимікробних засобів, нервової системи;
  • препарати за призначенням та сезонністю.

Надія Храмова, маркетинг-менеджер рецептурного напрямку Фармацевтичної фірми «Дарниця», зазначила: «Green Book — це інноваційний сервіс для професійного ком’юніті лікарів і фармацевтів. Ми надаємо можливості завжди зайнятим лікарям отримувати необхідну інформацію в найбільш зручний спосіб і час та забезпечуємо при цьому персоніфікований сервіс. Розробляючи Green Book як мобільну книгу знань, ми доповнили її новим функціоналом та можливостями для адресної взаємодії. На основі такого зворотного зв’язку ми глибше розумітимемо потреби лікарів, зможемо вдосконалюватися і вивести нашу співпрацю на більш якісний рівень».

Додаткову цінність Green Boоk забезпечує наявність освітнього контенту та нові можливості для підвищення кваліфікаційного рівня лікарів. За допомогою сервісу можна пройти інтерактивне навчання у формі вебінарів та онлайн-лекцій з подальшою можливістю отримання сертифіката. Цей формат сьогодні на піку затребуваності через зручність у використанні та гарантований результат.

Уже цього року мобільний додаток отримає нові корисні функції. Економити час під час призначення лікування та більш тісно взаємодіяти з пацієнтом дозволить геоаптека. Ця функція забезпечує пошук препарату в найближчих аптеках із зазначенням його ціни, що створює додатковий комфорт для пацієнта без будь-яких ресурсних витрат з боку лікаря.

Щоб отримати мобільного помічника Green Boоk, лікарю достатньо безкоштовно завантажити його на свій смартфон та пройти процедуру автентифікації. Сервіс доступний в україномовній версії для операційних систем Android та іOS: необхідно ввести в пошуковому рядку в AppStore та Play Market «Дарниця Green Book» і за кілька хвилин корисний додаток завантажиться у смартфон.

ПРО КОМПАНІЮ

ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» — найбільший національний виробник лікарських засобів у натуральному обсязі. Компанія спеціалізується на виробництві твердих лікарських форм, розчинів для ін’єкцій в ампулах, крапель, м’яких лікарських форм, стерильних порошків для приготування розчинів для ін’єкцій та інфузійних розчинів. Портфель компанії включає близько 250 найменувань готових лікарських засобів.

www.darnitsa.ua

facebook.com/darnitsa.company

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*