Володимира Костюка обрано виконавчим директором ПАТ «Фармак»

27 Липня 2018 2:25 Поділитися

25 липня 2018 р. на засіданні Наглядової ради ПАТ «Фармак» на посаду виконавчого директора було обрано Володимира Костюка.

«Фармак» постійно розвивається. Безперервне вдосконалення виробничих та управлінських процесів, впровадження інновацій та незмінно висока якість продукції були й залишаються пріоритетом для компанії й нашою головною конкурентною перевагою. Моє головне завдання як керівника — підвищити ефективність бізнесу та зміцнити присутність «Фармака» на зовнішніх ринках. Стратегія компанії залишається незмінною — збільшити частку експорту, зберігши лідерські позиції в Україні. Завдяки інноваціям, високій якості нашої продукції й людям ми впевнено рухаємося до досягнення нашої мети, ставлячи перед собою ще більш амбітні завдання», — зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

В. Костюк працює в ПАТ «Фармак» з 2008 р. на різних посадах — помічника генерального директора, начальника цеху № 3 виробничого департаменту служби операційного директора, операційного директора компанії. З 17 березня 2018 р. обіймав посаду т. в. о. виконавчого директора ПАТ «Фармак».

В. Костюк працював над налагодженням контактів із зарубіжними партнерами, розвитком міжнародної співпраці фармпідприємства. Брав участь в організації проведення клінічних досліджень препаратів виробництва ПАТ «Фармак» у Європі, Канаді та США. Він очолював команду, що відповідала за функціонування системи автоматизації бізнесу, — SAP ERP. Відповідав за розробку та реалізацію стратегії компанії у сфері виробничих операцій.

ДОВІДКА

ПАТ «Фармак» — український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві ПАТ «Фармак» з 2010 р. є лідером фармацевтичного ринку України*.

Продукція ПАТ «Фармак» експортується у 20 країн світу. У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно ПАТ «Фармак» виводить на ринок до 20 нових препаратів.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок.

За результатами 2017 р. ПАТ «Фармак» стало лідером у постачанні лікарських засобів в Україні за програмою «Доступні ліки». З 23 молекул, на які розповсюджується програма, 8 є в портфелі «Фармак». Це 26 готових лікарських засобів, з яких вартість 7 відшкодовуються повністю, 19 — частково.

За версією порталу «Економічна правда», у 2017 р. ПАТ «Фармак» увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали «Бізнес», «Фокус» назвали ПАТ «Фармак» одним з найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ «Фармак» — єдиний фармвиробник, який увійшов до топ-100 платників податків за 2017 р.**.

У компанії працюють більш ніж 2400 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами. ПАТ «Фармак» активно співпрацює з 6 провідними ВНЗ України.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D — науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 р. в ПАТ «Фармак» працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент з виробництва АФІ) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 т субстанцій на рік.


*За обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research. 
**Дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України.

За матеріалами, наданими Департаментом
корпоративних комунікацій ПАТ «Фармак»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті