Дозволи на реалізацію за межами України компонентів донорської крові і препаратів, виготовлених з неї, видаватимуться безстроково

30 Липня 2018 2:12 Поділитися

Постановою КМУ від 26.07.2018 р. № 594 вносяться зміни до Порядку реалізації за межі України компонентів донорської крові і препаратів, виготовлених з донорської крові та її компонентів, а також вивезення з України донорської крові та її компонентів, затвердженого постановою КМУ від 14.09.1998 р. № 1427. Документ набув чинності 1 серпня у зв’язку з опублікуванням в газеті «Урядовий кур’єр» № 142 від 01.08.2018 р.

Відповідно до змін спеціальний дозвіл на реалізацію за межами України компонентів донорської крові і препаратів, виготовлених з неї, надаватиметься безстроково, а не щорічно, як це наразі передбачено чинною редакцією Порядку.

Крім того, передбачається, що МОЗ більше не визначатиме обсяги реалізації компонентів донорської крові і препаратів, виготовлених з неї.

Також Порядок доповнюється новою нормою, відповідно до якої МОЗ на своєму веб-сайті розміщуватиме інформацію про надані спеціальні дозволи.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті