Провідна Life Sciences практика починає роботу під новим брендом Danevych.Law

06 Серпня 2018 3:21 Поділитися

З 1 серпня 2018 р. провідна юридична практика у сфері Life Sciences в Україні починає роботу під новою назвою Danevych.Law.

Команда Danevych.Law вільно спілкується мовою фармацевтики, клінічних випробувань і охорони здоров’я та працює для провідних глобальних Life Sciences компаній та асоціацій, що об’єднують представників фармацевтичної індустрії та сфери клінічних випробувань.

Danevych.Law концентрується на консультуванні з регуляторних питань, комплаєнсу, протидії корупції, комерційної діяльності, інтелектуальної власності та конкуренції в галузі фармації. Фірма також представляє клієнтів у спорах з інтелектуальної власності, конкуренції, у регуляторних спорах, а також у кримінальних розслідуваннях у сфері white-collar crimes.

Борис Даневич, партнер, адвокат: «Life Sciences — це колосальна, надзвичайно інноваційна та різноманітна глобальна індустрія. Бути юристом у сфері Life Sciences означає постійно вчитися, розумітися на новітніх технологіях і бізнес-моделях, а також фокусуватися на більшості сфер права з дуже специфічної індустріальної точки зору. Ми надзвичайно раді практикувати у сфері Life Sciences, підтримуючи наших клієнтів та нашу країну, яка саме зараз здійснює трансформацію системи охорони здоров’я».

Довідково

Провідні глобальні Life Scineces компанії вже понад 15 років довіряють членам команди Danevych.Law. Команда консультувала та представляла 9 з 10 найбільших компаній у сфері фармації, а також ключових лідерів у сфері медичних виробів та клінічних випробувань.

Команда Danevych.Law залучена в ролі експертів до сфери реформування системи реєстрації та контролю якості лікарських засобів в Україні в рамках проекту EBRD в інтересах МОЗ України.

Danevych.Law є юридичним партнером Асоціації виробників інноваційних ліків APRaD, а також комітету з питань охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації.

Серед клієнтів практики — AbbVie, Amgen, AstraZeneca, Gilead, Lilly, PPD, Shire та ін.

На основні відгуків з боку клієнтів та колег практика отримала визнання від провідних довідників Legal500, Chambers Europe, Ukrainian Law Firms, WhoIsWho Legal, Best Lawyers.

Практику Danevych.Law створено 1 серпня 2018 р. в контексті припинення партнерства Marchenko Danevych.

За матеріалами, наданими Danevych.Law

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті