Львівщина серед лідерів за кількістю укладених договорів з Національною службою здоров’я

21 Серпня 2018 11:28 Поділитися

35 медичних закладів Львівської обл. підписали договори з Національною службою здоров’я України (далі — НСЗУ) у рамках «другої хвилі». Як повідомили в департаменті охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, підписання медичними закладами договорів з НСЗУ дозволить уже з 1 жовтня цього року отримувати фінансування за новими правилами.

Під час «першої хвилі» 3 заклади охорони здоров’я області уклали договори  з НЗСУ і вже отримують кошти на рахунки за новою системою фінансування. Це Червоноградський центр первинної медико-санітарної допомоги, Моршинська міська лікарня, Гніздичівська амбулаторія загальної практики — сімейної медицини.

Також Львівщина входить у трійку регіонів-лідерів за кількістю підписаних декларацій. Станом на ранок 21 серпня в області 1 112 695 пацієнтів підписали декларації з лікарями, що становить майже 43% усього населення Львівщини.

Як розповіла директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак, уже 124 медичні заклади первинної ланки, які працюють на території області, зареєструвалися в системі eHealth. Також в електронній системі охорони здоров’я зареєструвалися 1510 лікарів.

Найактивніше процес укладення декларацій відбувається в Моршині, Червонограді, Бориславі, Трускавці, а також Старосамбірському та Миколаївському районах.

За матеріалами www.loda.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті