«Берлін-Хемі/А. Менаріні»: успіх, перевірений роками!

Люди співчувають переможеним, але купують у лідерів
Джек Траут
Ось уже 19-й рік поспіль напередодні головного свята вітчизняної фармації — Дня фармацевтичного працівника — проходить урочисте нагородження переможців Щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея». Так, 13 вересня 2018 р. у КВЦ «Парковий» відзначили кращих із кращих представників фармацевтичної професії. Адже нагорода конкурсу «Панацея» — це визнання як з боку українських фахівців у сфері охорони здоров’я, так і споживачів. Визначити кращих у кожній категорії допомогли репутаційні та маркетингові дослідження, за результатами яких були сформовані рейтингові списки номінантів, а тим, хто їх очолив, — вручені спеціально розроблені бронзові статуетки «Панацея». Представництво «Берлін-Хемі/А. Менаріні Україна ГмбХ» цьогоріч здобуло перемогу одразу у двох номінаціях — «Компанія року у високоціновому сегменті» та «Препарат року» серед рецептурних лікарських засобів для бренду НІМЕСИЛ®.

«БЕРЛІН-ХЕМІ/А. МЕНАРІНІ УКРАЇНА ГМБХ» — КОМПАНІЯ РОКУ 2018!

Успіх — результат щоденної копіткої роботи, і компанія «Берлін-Хемі/А. Менаріні Україна ГмбХ» знає це, як ніхто інший. Завдяки зусиллям команди професіоналів вона стає кращою в Україні за підсумками щорічного конкурсу «Панацея» не вперше. Що ж дозволяє їй знову і знову підніматися на вершину фармацевтичного Олімпу?


Микола Сагайдак, керівник зовнішньої служби Представництва «Берлін-Хемі/А. Менаріні Україна ГмбХ»

Основою успіху, звичайно ж, є якісні, ефективні та безпечні лікарські засоби, з яких складається продуктовий портфель компанії «Берлін-Хемі/А. Менаріні». Але без щоденної ефективної роботи зовнішньої служби та менеджменту компанії такий успіх був би неможливим. Адже конкурентне середовище дуже щільне та активне.

Знання про препарати компанії «Берлін-­Хемі/А. Менаріні», які доносить медичний представник, перевірені багатим клінічним досвідом їх застосування. Тому не дивно, що, маючи повну і достовірну інформацію про препарати та ознайо­мившись на власному досвіді з їх перевагами, лікар впевнений, що ліки, які він призначає, дозволять отримати необхідний результат. До того ж призначення результативного та безпечного лікування значно підвищує авторитет лікаря, що в умовах реформування медицини є вкрай важливим.

Тісна співпраця з провізорами — це важливий елемент щоденної роботи представництва, якому приділяється не менше часу та зусиль, аніж лікарям. Саме в аптеці з рук провізора пацієнт отримує або препарат-панацею, який дає зцілення, або інший засіб. Проте ефективність препарату не в останню чергу залежить і від того, наскільки кваліфіковано працівник першого столу зможе запропонувати його пацієнтові.

ВІД БОЛЮ ТА ЗАПАЛЕННЯ — НІМЕСИЛ®!

НІМЕСИЛ® неодноразово перемагав у номінації «Препарат року» серед рецептурних лікарських засобів. Чому саме він, а не інший нестероїдний протизапальний препарат (НПЗП)?

Причин одразу декілька. Це вища ефективність, краща безпека та відмінний від інших препаратів механізм дії, що притаманний саме німесуліду.


Делегати команди Представництва «Берлін-Хемі/А. Менаріні Україна ГмбХ» на «Панацея 2018»

Так, за даними звіту Європейського агентства з лікарських засобів (European Medicines Agency — EMA, 2012) німесулід є одним із 5 найбільш безпечних для печінки НПЗП (целекоксиб, диклофенак, кетопрофен, напроксен та німесулід).

Шлункова безпека німесуліду загальновідома. Так, за даними того ж звіту ЕМА, 2012, одним з найбільш безпечних для шлунка НПЗП є саме німесулід. Він вдвічі безпечніший за ібупрофен та диклофенак, та втричі — порівняно з мелоксикамом. Серцево-судинна безпека німесуліду теж на висоті — значно краща за мелоксикам, кетопрофен, диклофенак, індометацин, піроксикам та целекоксиб (ЕМА, 2012).

Німесулід є препаратом вибору для лікування захворювань опорно-рухового апарату не тільки через високу протизапальну та знеболювальну ефективність. Препарат НІМЕСИЛ® захищає суглобовий хрящ та кістки від руйнування. Адже тільки німесулід практично на 100% блокує колагеназу та стромелізин.

Зручність, безпека та простота прийому — по 1 пакетику двічі на добу — теж дуже важливий фактор прихильності до НІМЕСИЛУ з боку лікарів, фармацевтів та пацієнтів.

«Ми працюємо для життя, яке варте того, щоб його прожити!» — кажуть у «Берлін-Хемі/А. Менаріні». А саме життя свідчить про те, що ці слова стали місією компанії.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»,
фото надані організаторами конкурсу «Панацея–2018»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті