60 — це тільки початок: вітаємо Михайла Івановича Півнюка з ювілеєм!

21 Листопада 2018 10:56 Поділитися

Сьогодні, 21 листопада, своє 60-річчя відзначає ветеран фармації, експерт фармацевтичної практики, директор державного виробничо-торговельного підприємства «Волиньфармпостач», заступник голови правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата» Михайло Іванович Півнюк.

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» заздалегідь приєднується до всіх теплих привітань, що лунатимуть сьогодні в бік ювіляра. Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене чудовими подіями і повною гамою добрих відчуттів. Нехай міцне здоров’я дозволить відчувати все нові й нові враження від привітних зустрічей, подорожей і пригод.

60 років — це час, коли майже всі турботи й неприємності залишаються позаду, а попереду — тільки світлі спогади, теплі зустрічі, добрі посмішки, нові інтереси і втішні вечори. Щиро вітаємо з важливою датою і бажаємо в повному здоров’ї і з оптимізмом продовжувати свій шлях, пишатися прожитими роками й досягнутими успіхами, дорожити близькими і зігрівати своє серце любов’ю.

Хай дорога життя і далі буде спокійною й доброю, нехай не тривожать душу смуток і біди, у двері стукають лише радість і щастя, поруч будуть близькі люди, а за вікном світить яскраве сонце удачі.

З Днем народження, шановний Михайле Івановичу!

Колектив «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті