Комплексний підхід до вирішення проблем опорно-рухового апарату: ТМ BBpharm

Прийом системних лікарських засобів та носіння коригуючих медичних виробів часто є основою лікування при захворюваннях опорно-рухового апарату (Шаповал О.М., 2009; Заігрова Н.К., Уряс’єв О.М., 2016). Проте, зважаючи на все більше поширення комплексного підходу при вирішенні тієї чи іншої проблеми в медицині, доцільно в даному контексті згадати про продукти для зовнішнього застосування. Останні, що розроблені спеціально з метою зменшення вираженості больових відчуттів, напруження, для поліпшення кровообігу, рухомості суглобів чи прискорення процесів регенерації, можуть стати в нагоді кожному з нас. Саме з цією метою ТМ BBpharm представляє до уваги українських споживачів лінійку продуктів у формі кремів, мазей та гелів, що розроблені провідними німецькими ревматологами та травматологами*.

Усі косметичні засоби ТМ BBpharm виготовлено у Німеччині згідно з міжнародними стандартами якості ISO 22716:2007 і німецькими національними стандартами DIN EN ISO 22716:2008-12 та розроблено спеціально для прискорення та полегшення процесу реабілітації після травми, запуску процесів регенерації в зоні ураження м’яких тканин, поліпшення кровообігу, «включення» механізмів компенсації в зоні болю і запалення та профілактики різноманітних захворювань опорно-рухового апарату.

TRAUMATON — скажи травмам «бувай»!

TRAUMATON — крем ТМ BBpharm, створений спеціально для обробки зони травмування при травмі з внутрішньою гематомою, больовому синдромі накопичувальної втоми, м’язовому спазмі та проявах болю з локацією у м’яких тканинах.

TRAUMATON має легку текстуру, розраховану на той випадок, коли дотик до зони травми викликає вкрай хворобливі відчуття. Дія крему зумовлена активністю її основних органічних компонентів: екстракту каяпуту, екстракту евкаліпта та екстракту м’яти перцевої.

Так, екстракт каяпуту виявляє виражену протизапальну, антисептичну і тонізуючу активність (Зайцева С.В. та співавт., 2015). Екстракт евкаліпта усуває запалення, чинить протимікробну дію, а екстракт м’яти перцевої за рахунок місцевоподразнювальних та відволікаючих властивостей своїх активних компонентів заспокоює зону травми (Кошовий О.М. та співавт., 2006; Голубєва М.Г., 2009).

REUMATON — для суглобів та м’язів

Гель REUMATON створено спеціально для поліпшення самопочуття при ураженнях м’яких тканин. Активні компоненти, що входять до складу REUMATON, мають виражені знеболювальні та розігріваючі властивості.

За рахунок різних активних компонентів екстракт живокосту стимулює регенерацію кісткової, суглобової та м’язової тканин, загоює мікротравми. Окрім того, живокіст має виражені протизапальні, кровоспинні, в’яжучі та обволікаючі властивості (Гонтова Т.М., 2013).

Екстракт червоного перцю (або капсикума) за рахунок активних компонентів, зокрема капсаїцину, тіаміну, фолієвої та нікотинової кислот та ізофлавоноїдів, покращує кровообіг, сприяє виділенню ендогенних біологічно активних речовин та чинить місцевоподразнювальну дію (Федоровська М.І., 2014).

М’ята перцева, екстракт якої входить до складу REUMATON, виступає в ролі органічного антисептика та виявляє знеболювальний та відволікаючий ефекти (Голубєва М.Г., 2009).

ARTROTON — заспокой суглоби!

ARTROTON у формі мазі створений спеціально для догляду за суглобами при артрозі, артриті та інших дегенеративних змінах в опорно-руховому апараті.

Активні компоненти ефірної олії із соснових голок, що входить до складу ARTROTON, усувають біль і запалення та виступають у ролі органічного антисептика (Мандзій Т.П., 2017; Кисличенко В.С. та співавт., 2017). Активні компоненти евкаліпта мають протизапальні, імуномодулювальні властивості та допомагають зміцнити природну здатність організму до компенсації (Саякова Г.М., Аблаєва Л.Р., 2014).

Ще одна складова ARTROTONекстракт кориці — є потужним бустером ліпідного та вуглеводного обмінів, також стимулює виведення токсинів з організму та має протизапальні властивості (Вронська Л.В. та співавт., 2013). Ментол за рахунок своїх активних компонентів забезпечує заспокійливий та охолоджувальний ефект у зоні болю і дискомфорту (Голубєва М.Г., 2009). ARTROTON рекомендовано розробниками у якості допоміжного зовнішнього продукту при артриті чи артрозі.

SEPTOTON — належний догляд при «діабетичній стопі»

Моніторинг стану шкіри та правильний догляд за нею є частиною щоденної рутини для хворих на цукровий діабет. При цьому правильний догляд передбачає ретельне очищення, регулярне зволоження та своєчасне загоєння мікроуражень.

Крем SEPTOTON з пантенолом і ланоліном спеціально розроблений німецькими дерматологами як безпечний органічний засіб зовнішнього догляду за ураженою шкірою або такою, що потребує ретельного догляду. Завдяки активним компонентам, що входять до складу SEPTOTON, крем може бути рекомендований хворим на цукровий діабет у якості допоміжного продукту для догляду за шкірою.

Так, ланолін не тільки живить та пом’якшує шкіру, він ще має протизапальні, протинабрякові, протиалергічні властивості та сприяє всмоктуванню активних речовин з мазевої основи (Бойчук Р.М. та співавт., 2013).

Пантенол, що також є компонентом крему SEPTOTON, має виражені імуномодулюючі та нейротропні властивості, нормалізує ліпідний обмін, зменшує свербіж шкіри (Резніченко Н.Ю., 2013). Також він чинить виражену протизапальну дію, сприяючи грануляції (утворенню сполучної тканини на місці ранової поверхні/загоєнню) й епітелізації (відновленню шкірної поверхні або слизової оболонки) різних ран (Малоштан Л.М. та співавт., 2013).

BBpharm — назустріч здоровому руху і повноцінному життю!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»


*Увага! Усі продукти НЕ належать до класу лікарських засобів.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Лікар 11.12.2018 1:03
Згідно Регламенту ЄС 1223/2009 на косметичну продукцію:Косметична продукція - будь-яка речовина або суміш, призначена для контактування з різноманітними зовнішніми частинами тіла людини (шкіра, волосяний покрив, нігті, губи і зовнішні статеві органи) або з зубами та слизовою оболонкою ротової порожнини з метою виключно, або в основному, їх очищення, надання приємного запаху, зміни їх зовнішнього вигляду та/або корекції природного запаху, та/або їх захисту або підтримки у нормальному функціональному стані; Продукція не може бути одночасно і косметичною, і лікувальною. Імпортер вводить в оману споживача (ст.4 З-ну Про захист прав споживачів)
Спортивний лікар 12.12.2018 2:24
Продукція зазначена не як лікарська - все відкрито та чесно
Провізор 12.12.2018 2:27
Мабуть варто окремо зазначати що це БАД, бо не одразу розумієш, згоден. Але зараз стільки БАДів що зареєстровано як ліки, то проблема у відокремленні є у всіх категориях.
Провізор 12.12.2018 2:37
БАДи у нас мають попит, дуже невисокий. Скоро як у Європі, 90% відсотків відкритої полиці займатимуть БАДи, а лікарські засоби тільки за запитом. Цих ще нам торгові не приносили, цікаво подивитись чи справді Німеччина.
Провізор 12.12.2018 4:09
Це БАДи, виробник це зазначає на упаковцi То ж чи справді вони німецькі, варто розібратись
Денис 13.12.2018 10:51
Укомплектували аптечку футбольної команди! Використовували Травматон після травми та Ревматон до ігор та тренувань, як розігріваючу, вони діють, це факт, німецьке чи фінське виготовлення. Хочу виділити упаковку, дуже якісна, питання про якість вмісту також відпадає!
Аптека 17.12.2018 4:54
У нас вже є в продажу, реально німецькі креми! Минулого тижня положили на полицю, вже розпродали все, будемо робити повторний заказ.
апро 18.12.2018 5:11
У нас на ринку кремів зі схожим складом цілий вагон!!

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті