Перелік інформаційних систем для участі в програмі реімбурсації «Доступні ліки»

12 Лютого 2019 2:04 Поділитися

Перелік інформаційних систем для участі в програмі реімбурсації «Доступні ліки»Національна служба здоров’я України створила сторінку з повним переліком медичних інформаційних систем (МІС), аптечних інформаційних систем (АІС) та актуальною інформацією про статуси їхньої розробки: bit.ly/2E309OD.

Нагадуємо, що однією з умов участі аптечного закладу в урядовій програмі реімбурсації «Доступні ліки» є реєстрація в електронній системі охорони здоров’я eHealth. Саме в цій системі в подальшому буде відбуватися укладення договору про реімбурсацію, відпуск ліків за електронними рецептами.

Інтерфейси для роботи з eHealth пропонують МІС та АІС.

Перелік МІС та АІС, а також інформація про поточний стан розробки функціоналу для реімбурсації в кожній із систем постійно оновлюються на сторінці НСЗУ.

Розробників МІС та АІС, аптечні заклади, які планують використовувати власну розробку, НСЗУ просить заповнити форму. Якщо розробник уже заповнював форму й з того часу статус розробки змінився, НСЗУ просить оновити дані.

Раніше наше видання повідомляло, що з 8 лютого МІС та АІС можуть подавати заявки на тестування відповідності розробленого функціоналу вимогам центральної бази даних.

За матеріалами nszu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті