Медична реформа: МОЗ розглядає можливість створення для ветеранів додаткових пакетів медичних послуг

04 Квітня 2019 12:42 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) провело з Міністерством у справах ветеранів спільну нараду з метою надання додаткових медичних послуг ветеранам.

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун зазначила, що трансформація системи охорони здоров’я передбачає створення єдиного медичного простору. Він полягатиме в тому, щоб кожен українець, без винятків, зміг обрати собі лікарів та медичні заклади, які надають найкращі послуги у сфері медицини, а Національна служба здоров’я Украї­ни — оплачувала їх.

Планується окремо створити відділення для ветеранів, де вони зможуть отримувати специфічну медичну допомогу чи реабілітацію.

Спільне завдання міністерств полягатиме у виробленні такого плану дій, який у майбутньому забезпечить ветеранів усіма необхідними послугами.

Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз додала, що важливо, окрім гарантованого, сформувати додаткові пакети медичних послуг для ветеранів.

МОЗ спільно з Міністерством у справах ветеранів проаналізують гарантований пакет медичних послуг, розглянуть географію, структуру й ефективність спеціалізованих закладів для ветеранів, аби сформувати пакети додаткових послуг для цієї категорії громадян.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті