Держлікслужба в Одеській обл. оголошує повторний конкурс на посаду заступника начальника відомства

21 Червня 2019 11:08 Поділитися

Державна служба Украї­ни з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській обл. (далі — Держлікслужба) інформує про оголошення повторного конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б».

Проведення повторного конкурсного відбору затверджено наказом Держлікслужби від 19.06.2019 р. № 215-к «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад».

Усім, хто бажає пройти конкурсний відбір на заміщення вакантної посади заступника начальника Держлікслужби в Одеській обл., необхідно відповідати встановленим вимогам до посади та подати пакет документів:

  • копія паспорта громадянина України;
  • письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме в довільній формі;
  • письмова заява, у якій особа повідом­ляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного закону;
  • заява про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за 6 міс з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання у довільній формі;
  • копія (копії) документа (документів) про освіту;
  • посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;
  • заповнена особова картка встановленого зразка;
  • декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 р. (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції).

Прийом документів триватиме до 18:00 8 липня 2019 р.

Тестування на знання законодавства відбудеться 15 липня 2019 р. о 09:00 за адресою: 03115, м. Київ, просп. Перемоги, 120А (Держлікслужба).

Учасникам конкурсу при собі необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

У разі необхідності отримати додаткову інформацію щодо конкурсного відбору потрібно звертатися за тел.: (044) 422-55-81 або за електронною адресою: [email protected] — Інна Володимирівна Фомичова.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті