Медичний туризм: Президент України пропонує скасувати візи для низки країн

05 Серпня 2019 4:46 Поділитися

Президент України Володимир Зеленський під час перебування з робочою поїздкою у Львівській обл. взяв участь у нараді щодо розвитку медичного туризму в Україні, яка відбулася у Трускавці. В. Зеленський повідомив, що Офіс Президента підготує та надішле до Міністерства закордонних справ України перелік країн, громадянам яких Україна дозволить в’їзд з метою медичного туризму без необхідності оформлення віз.

«Я думаю, що ми можемо підготувати список цих країн, громадяни яких не просто хотіли б побачити Трускавець, а зазвичай щороку сюди приїжджають на оздоровлення та лікування. Ми можемо підготувати цей список і звернутися до Міністерства закордонних справ», — заявив В. Зеленський.

Нагадаємо, у 2016 р. відбувся круглий стіл на тему «Медичний туризм в Україні: проблеми та перспективи», у ході якого зазначалося, що значною перешкодою для розвитку медичного туризму в Україні є проблема з відкриттям віз для пацієнтів. Тому вирішення цього питання дасть доступ іноземним хворим до української медицини та дозволить залучити додаткові кошти до державного бюджету і покращити репутацію України на міжнародній арені.

За матеріалами www.president.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*