БАЛЬЗАМЕД: професійний підхід до вирішення серйозних проблем шкіри

Шкіра — потужний захисний бар’єр між зовнішнім середовищем та нашим організмом. Шкіра стоп є найбільш вразливою ділянкою, адже піддається щохвилинному навантаженню, тому і потребує найбільшої уваги. На жаль, більшість людей мають проблемну шкіру стоп — на першому місці стоїть її надмірна і навіть патологічна СУХІСТЬ. Для пацієнта — це схильність до утворення мікротріщин, біль, високий ризик приєднання інфекції, неестетичний вигляд, фізичний та психологічний дискомфорт.

У чому ж причина появи таких неприємних симптомів? Головна з них — втрата вологи, що призводить до потовщення рогового шару шкіри і, як наслідок, — мікротріщини. Надмірна сухість шкіри виникає внаслідок недостатнього догляду, порушення процесу кровообігу, носіння некомфортного взуття, авітамінозу. При цілому ряді захворювань, наприклад, цук­ровому діабеті та варикозі, порушується процес «постачання» необхідних елементів, що і призводить до патологічної сухості (Сірмайс Н.С. та співавт., 2015).

Що ж може порадити фармацевт клієнту, який страждає від надмірної сухості шкіри стоп? Перш за все необхідно зволожити, відновити шкіру та забезпечити її захист (Білоусова Т.А., Горячкіна М.В., 2012). Дерматологічний комплекс БАЛЬЗАМЕД (esparma GmbH, Німеччина), що складається з двох бальзамів: БАЛЬЗАМЕД АКТИВ та ІНТЕНСИВ — влучна рекомендація при проблемній шкірі стоп.

БАЛЬЗАМЕД розроблений спеціально для щоденного догляду за надмірно сухою і чутливою шкірою стоп, схильною до подразнення, утворення потовщення, мозолів і мікротріщин. Ефективність його компонентів доведена навіть при таких сер­йозних захворюваннях, як цукровий діабет та варикоз, які майже завжди супроводжуються патологічною сухістю шкіри стоп.

Завдяки унікальному поєднанню зволожувальних, відлущувальних та живильних компонентів, що входять до складу комплексу БАЛЬЗАМЕД, його рекомендація є доцільною на кожному з етапів виникнення сухості шкіри стоп — починаючи із згрубілості та закінчуючи болючими мікротріщинами (Сірмайс Н.С. та співавт., 2015). Компоненти БАЛЬЗАМЕД одночасно зволожують, відновлюють та захищають шкіру стоп.Рекомендуючи БАЛЬЗАМЕД, фармацевт може зекономити час на підбір різних засобів, іноді із сумнівною ефективністю, а пацієнт не витрачає зайвих коштів.

БАЛЬЗАМЕД:
зволоження, відновлення та захист шкіри стоп

БАЛЬЗАМЕД містить збалансований склад життєво важливих вітамінів, зволожувальних компонентів і цінних рослинних олій:

  • сечовина 10% — зволожувальний компонент, що адаптує шкіру до процесу відлущування;
  • пантенол — відновлювальний компонент, що забезпечує регенерацію шкіри;
  • вітамін A — захищає шкіру від надмірного зроговіння, утворення мікротріщин, підвищує її опірність інфекціям;
  • вітамін E — «суперантиоксидант», захищає клітини шкіри від метаболічних пошкоджень, викликаних порушенням обміну речовин, а також від негативного впливу навколишнього середовища;
  • натуральні олії авокадо і жожоба — живлять шкіру та роблять її м’якою на дотик.

Обидва види БАЛЬЗАМЕДУ, і АКТИВ, і ІНТЕНСИВ, мають вищезазначений спільний базисний склад. Однак кожен з них додатково містить спеціальний компонент, який доповнює та підсилює певний напрямок його дії.

АКТИВ завдяки вмісту молочної кислоти має більш виражену відлущувальну здатність. До складу ІНТЕНСИВ додатково входить лінолева кислота, яка сприяє більш ефективному живленню, інтенсивному відновленню шкіри та швидкому загоєнню мікротріщин (Подачіна С.В., Королева Г.А., 2010).

Рекомендовано застосовувати обидва бальзами в комплексі щоденно: БАЛЬЗАМЕД АКТИВ вранці та ІНТЕНСИВ ввечері.

БАЛЬЗАМЕД — лікувальний комплекс з Німеччини для догляду за стопами!*

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»


*Згідно із Заявою про реєстрацію знака для товарів і послуг в Україні. Номер заявки: m201825425; № 18483.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Останні новини та статті