Київське КП «Фармація» отримало нового керівника

26 Вересня 2019 5:51 Поділитися

24 вересня 2019 р. заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда представила колективу нового керівника Департаменту соціальної політики КМДА, обраного за результатами відкритого конкурсу. Ним став Руслан Світлий, який до цього обіймав посаду генерального директора київського КП «Фармація».

Р. Світлий, у свою чергу, 25 вересня представив колективу КП «Фармація» виконувача обов’язків гендиректора підприємства Віталія Кузору. Про це повідомили на сторінці комунального підприємства в соціальній мережі Facebook.

«У нас сьогодні гарна нагода для зустрічі, хоча мені й трохи сумно… Рішенням Київського міського голови я звільнений з посади генерального директора КП «Фармація» у зв’язку з переходом на іншу посаду — директора Департаменту соціальної політики КМДА. Цим же указом виконання обов’язків генерального директора покладено на мого першого заступника Віталія Віталійовича Кузору», — повідомив Р. Світлий.

«Я вдячний Руслану Валентиновичу за довіру і за те, що він багато зробив для нашого підприємства.

За ці 5 років було здійснено багато кроків для поліпшення стану підприємства, завдяки чому ми сьогодні — одне з кращих комунальних підприємств столиці, маємо одну з найбільш розгалужених аптечних мереж міста. І я, зі свого боку, докладатиму зусиль, щоб ці досягнення зберегти і примножити.

Хочу зазначити, що я високо ціную внесок кожного працівника у розвиток нашого підприємства. Я буду працювати з максимальною віддачею, аби наші працівники почувалися захищеними, щоб покращувалися умови праці, зростав престиж професії фармацевта і КП «Фармація». Я переконаний, що кадри — це найбільша цінність нашого підприємства», — зазначив в.о. генерального директора КП «Фармація» В. Кузора, подякувавши Р. Світлому за довіру.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті