Опубліковано третій Соціальний звіт мережі аптек «D.S.»

09 Жовтня 2019 3:18 Поділитися

Мережа аптек «D.S.» оприлюднила свій третій Соціальний звіт, який є логічним продовженням соціальної звітності компанії, започаткованої 2013 р.

У новому звіті висвітлено ключові соціальні проекти й ініціативи 2016–2019* рр.

Основними напрямками соціальної відповідальності мережі аптек «D.S.» є інвестиції в належну якість ліків, онлайн-інновації для клієнтів, історичне обличчя фармації, у фахові знання й освіту в Україні, а також активна громадянська позиція, екоініціативи, допомога тим, хто її потребує, та благочинні аспекти в діяльності інтерактивного музею «D.S. Таємна аптека».

За звітний період 2016–2019 рр. на благочинність і меценатство із фонду компанії виділено понад 2 млн грн. Водночас свою соціальну відповідальність аптеки «D.S.» вбачають не тільки у наданні фінансової підтримки – на допомогу воїнам, молодіжно-патріотичним організаціям, студентам, дітям у складних життєвих обставинах і тяжкохворим, – але і в способі ведення бізнесу. Йдеться про відповідальне ставлення до ділових партнерів, працівників, до якості послуг, які надаються, а також до ресурсів та екології.

Сподіваємося, що цей документ зацікавить наших чинних і потенційних клієнтів, партнерів, працівників, широкі кола громадськості. Переглянути звіт можна за посиланням: https://issuu.com/marketuniversal/docs/soczvit2016_2019_issuu

*01.01.2016–01.09.2019 рр.

За деталями просимо звертатися до Люби Дуб, директора з маркетингу мережі аптек «D.S.»: [email protected]

Більше інформації на aptekads.com.ua та у Facebook.

За матеріалами, наданими «Мережею аптек D.S.»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті