У Києві відбудеться 6-й Healthcare Creative Forum 2019 — креативний check up для лідерів маркетингу в сфері охорони здоров’я

23 Жовтня 2019 3:50 Поділитися

14 листопада в Public Space «Klitschko» відбудеться найочікуваніша креативна подія для українського фармацевтичного ринку – Healthcare Creative Forum.

Це можливість для менеджерів і маркетологів фармкомпаній не тільки дізнатися про світові тренди та нові інструменти в просуванні брендів, але відразу імплементувати отримані знання і свіжі ідеї під час практичної частини, що дозволить буквально «перевірити креатив» на собі.

Адже саме під слоганом «Креатив перевірено» цього року пройде Healthcare Creative Forum.

У програмі форуму виступлять такі експерти і спікери, як Андрій Длігач, футуролог, засновник і CEO Advanter Group, член ради директорів SingularityU Kyiv, Світлана Степаненко, CEO TWIGA Ukraine, Олена Самойленко, Managing Director MedInform Ukraine by TWIGA Ukraine, та інші.

З повною програмою заходу можна ознайомитися за посиланням

Healthcare Creative Forum–2019 відбудеться 14 листопада в Public Space «Klitschko» за адресою: вул. Велика Васильківська, 55.

Деталі на сайті та Facebook

Купуйте квитки та приєднуйтеся до команди лідерів фармринку на найяскравішому заході України в healthcare-комунікаціях. Не пропустіть можливість випробувати креатив на міцність!

Організатор заходу – агентство № 1 в healthcare маркетингу – Medinform Ukraine by TWIGA Group Ukraine.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті