29.11.2019 р. відбудеться вебінар «Міжнародний стандарт ISO 22000:2018. Система менеджменту харчової безпеки. Вимоги до будь-якої організації, яка бере участь у ланцюзі створення харчової продукції»

Вебінар проводить Вікторія Віталіївна Жук — аудитор систем менеджменту безпеки продуктів харчування ISO 22000.

Цільова аудиторія: фахівці підприємств харчового сектору і виробників біологічно активних добавок.

Програма вебінару:

  1. Вступ.
  2. Концепція організації безпеки харчових продуктів.
  3. Вимоги стандарту (1–7-й розділ).
  4. Програма попередніх умов (PRP) — фундамент побудови ефективної системи харчової безпеки.
  5. Управління небезпеками — принципи НАССР.
  6. Вилучення та відкликання — що це?
  7. Вимога стандарту (9–10-й розділ).
  8. Розробка і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів.

ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ

Вебінар відбудеться

29 листопада з 10:00 до 13:00 (за київським часом).

Тривалість — 3 год без урахування перерв.

Вартість за підключення до вебінару одного комп’ютера (учасника):

  • 1900 грн.;
  • 80 дол. США;
  • 70 євро.

ПДВ не сплачується. 

У вартість входять інформаційне обслуговування, комплект навчальних матеріалів у форматі pdf, пересилання сертифіката.

ПО ЗАВЕРШЕННІ ВЕБІНАРУ УЧАСНИКАМ БУДУТЬ ВІДПРАВЛЕНІ СЕРТИФІКАТИ

Для участі слід заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://ukrmedcert.org.ua/obuchenie/full/seminar/mizhnarodnii-standart-iso-22000-2018-sistema-menedzhmentu-kha/

Детальну інформацію про всі навчальні заходи компанії «УКРМЕДСЕРТ» Ви знайдете на нашому сайті http://ukrmedcert.org.ua/

З питань реєстрації та оплати прохання звертатися за контактами, зазначеними нижче, будемо раді допомогти:

Людмила Якубенко
Тел.: +38 (067) 249-24-43
E-mail: sales@ukrmedcert.org.ua
Тетяна Мініч
Тел.: +38 (067) 549-61-64
E-mail: manager@ukrmedcert.org.ua

Интересная информация для Вас:

Комментарии

Нет комментариев к этому материалу. Прокомментируйте первым

Добавить свой

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Другие статьи раздела


Последние новости и статьи