НСЗУ запрошує молодь на стажування

20 Листопада 2019 11:15 Поділитися

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) опублікувала оголошення щодо можливості стажування для молодих людей, які не перебувають на посадах державної служби, з метою здобуття та вдосконалення професійних навичок у команді фахівців, а також отримання досвіду роботи на державній службі. Стажування в НСЗУ передбачатиме виконання реальних завдань та участь у роботі підрозділу служби під керівництвом наставника, який ділитиметься досвідом та знан­нями.

Щоб долучитися до діяльності НСЗУ, треба відповідати наступним вимогам:

  • мати українське громадянство;
  • бути студентом або випускником вищого навчального закладу.

Усім зацікавленим особам, які відповідають вищезазначеним вимогам та не старші за 35 років, треба подати заявку на стажування та резюме на електронну адресу: [email protected], а також пройти відбір. Ті громадяни, що пройдуть відбір, матимуть змогу стажуватися в НСЗУ до 6 міс у вільний від навчання або роботи час за обраним графіком — повний робочий день з понеділка до четверга з 9:00 до 18:00 та п’ятниця з 9:00 до 16:45 або неповний робочий день (4 год протягом робочого дня).

НСЗУ зазначає, що шукає активних вмотивованих людей, які готові долучитися до змін у вітчизняній системі охорони здоров’я.

За матеріалами nszu.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті