Захист інформації в медичних та аптечних інформаційних системах: оновлюються технічні вимоги

06 Грудня 2019 11:33 Поділитися

ДП «Електронне здоров’я» (далі — eZdorovya) повідомляє, що разом з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України знаходиться на фінальній стадії підтвердження відповідності комплексної системи захисту інформації в eHealth.

Зазначається, що на минулому тижні eZdorovya спільно з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України узгодили оновлені загальні технічні вимоги до медичних та аптечних інформаційних систем для підключення до центральної бази даних системи eHealth.

У майбутньому медичні інформаційні системи, що підключені до eHealth, перевірятимуться на відповідність зазначеним технічним вимогам, що є одним з важливих кроків у забезпеченні захисту інформації у всьому середовищі eHealth.

У eZdorovya підкреслюють, що eHealth має складну систему захисту, яка постійно розвивається та оновлюється. Підтвердження відповідності побудованої комплексної системи захисту інформації, поряд з іншими заходами, які здійснюються командою eZdorovya (моніторинг, penetration testing, залучення міжнародних спеціалістів тощо), є запорукою безпечної та надійної роботи електронної системи охорони здоров’я.

За матеріалами www.ehealth.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті