Уряд планує надати громадянам можливість спілкуватися з держорганами через месенджери — Дмитро Дубілет

06 Грудня 2019 12:47 Поділитися

Дмитро Дубілет, міністр Кабінету Міністрів України, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив, що Уряд планує надати громадянам можливість спілкуватися з державними органами через месенд­жери в смартфоні. Також будуть вебверсії для спілкування через комп’ютери.

На переконання міністра, це здешевить вартість одного контакту для бюджету та дозволить обслуговувати громадян якісніше, оскільки, на відміну від письмових звернень, можна відразу уточнювати інформацію й отримувати від державних органів відповідь по суті.

Також він повідомив, що Уряд запускає пілотний проєкт, який дозволить державним службовцям відповідати на запити громадян у месенджерах з віддалених робочих місць. Це, на його думку, дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й у регіонах.

«Причому ми хочемо зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу. Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію», — зазначив посадовець.

Окрім цього, він підкреслив, що на відміну від телефонного дзвінка, паперової відповіді або очного візиту, можна буде налаштовувати алерти і відстежувати випадки неякісних консультацій, що дозволить побудувати правильну фінансову і нефінансову мотивацію для співробітників.

Наразі вже запущено перші чат-консультації для Міністерства соціальної політики України. Однак у найближчі місяці планується охопити всі основні напрямки діяльності Уряду.

За матеріалами facebook.com/dubilet
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті