Лікуй правильно разом з препаратом ХОФІТОЛ!

Печінка — універсальний фільтр, який захищає нас не лише від несприятливих впливів навколишнього середовища, а й часто-густо від нас самих. Тільки-но закінчились свята і мало хто може похвалитися зразковим ставленням до здоров’я свого організму в цей період. І навіть те, що печінка не болить, ще зовсім не означає, що вона здорова. Тому надзвичайно вчасно на полицях аптек знову з’явився перевірений часом та досвідом багатьох вдячних пацієнтів препарат для покращення функцій печінки — ХОФІТОЛ, що містить екстракт артишоку, відомий своїми відновлювальними та гепатопротекторними властивостями.

Печінка — найбільший внутрішній орган людини. Функції печінки дуже різноманітні, але, перш за все, печінка є травною залозою. Вона відіграє ключову роль у процесі очищення організму від токсинів, а також у метаболічних процесах. Велика кількість пацієнтів, що звертаються в аптеку, навіть не підозрюють про те, що у них хвора печінка, оскільки в ній відсутні нервові закінчення і вона «не болить». Оскільки цей орган не подає пацієнту такий важливий сигнал, як біль, надзвичайно важливо вміти розпізнати симптоми хворої печінки. Тому фармацевту важливо знати, які симптоми свідчать про проблеми з печінкою:

  • нудота;
  • жовтуватий або сіруватий відтінок шкіри;
  • гіркота в роті;
  • потемніння кольору сечі та діарея;
  • тупий ниючий біль, що віддає у спину і праву лопатку;
  • метеоризм і непереносимість жирних продуктів;
  • слабкість і втрата апетиту.

Якщо у пацієнта є вищезазначені симптоми, це є дзвіночком про те, що у нього виникли проб­леми з печінкою. При проблемах з печінкою актуальним буде застосування препарату ХОФІТОЛ на основі артишоку польового.

Французький препарат ХОФІТОЛ було створено на основі екстракту листя артишоку польового, який містить інулін, великий набір вітамінів, мік­роелементів, вуглеводів, флавоноїдів, а також цинарин, який є найбільш важливою складовою. Дослідження довели, що екстракт артишоку має жовчогінні властивості, забезпечує підвищення тонусу та нормалізацію евакуації вмісту жовчного міхура, а також виявляє гепатопротекторний ефект за рахунок виражених антиоксидантних та гіпохолестеринемічних властивостей. Екстракт артишоку дозволяє знизити вміст загального холестерину в крові майже на 20% (Громова О.А., Торшин И.Ю., 2009).

Важливою особливістю препарату ХОФІТОЛ є сприятливий профіль безпеки, можливість застосування не тільки в період вагітності, а й у дітей віком від 6 років. У вагітних ХОФІТОЛ зменшує вираженість диспепсії, рівень ацетонемії, допомагає зменшити прояви гестозу (Громова О.А., Торшин И.Ю., 2009; Орловечкая Н.Ф., Еремина А.А., 2013).

Курсова терапія препаратом при захворюваннях печінки призводить до зменшення вираженості гіркоти у роті вранці, тяжкості в епігастрії та болю в правому підребер’ї, холестазу, розмірів печінки, свербежу, безсоння, депресії, нормалізації апетиту, зниження рівня печінкових ферментів, загального білірубіну, загального холестерину (Громова О.А., Торшин И.Ю., 2009).

Завдяки цьому ХОФІТОЛ показаний при широкому переліку порушень: для покращання жовчогінної та діуретичної функції при захворюваннях печінки, жовчовивідних шляхів та нирок.

З січня ХОФІТОЛ знову повернувся на полиці аптек, щоб знову і знову допомагати пацієнтам!

ХОФІТОЛ: коли сама природа турбується про здоров’я печінки!

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
CHO8-01/20

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Хофітол

Останні новини та статті