Міський голова Тернополя звертається з проханням запобігти розміщенню осіб, евакуйованих з Китаю, у санаторії «Медобори»

20 Лютого 2020 9:35 Поділитися

Міський голова Сергій Надал звертається до голів Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради стосовно запобігання розміщенню осіб, евакуйованих з Китаю, в санаторії «Медобори». Про це повідомляється на сайті Тернопільської міської ради.

Як зазначає С. Надал, інфекційні відділення міських лікувальних закладів — лікарні швидкої допомоги та дитячої комунальної лікарні, які визначені госпітальними базовими закладами для надання медичної допомоги особам, не готові до надання повноцінної медичної допомоги особам, у яких діагностовано інфікування новим коронавірусом 2019‑nCoV (COVID-19).

Окрім того варто звернути увагу на той факт, що Тернопільська обл. — одна з областей України, яка не має обласної інфекційної лікарні, що спричиняє подвійну небезпеку для жителів міста та області.

«Тернопільською обласною державною адміністрацією та обласною радою, не дивлячись на неодноразові звернення, не виділялися кошти для забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, відсутня належна вентиляція та каналізація, не підведено кисень тощо. Тому просимо вжити заходів щодо запобігання потраплянню людей, евакуйованих з Китаю, в Товариство з додатковою відповідальністю «Санаторій Медобори» — йдеться у зверненні.

За матеріалами ternopilcity.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Олена 20.02.2020 1:10
А що каже з цього приводу МОЗ, яке звітувало, що всі усім забезпечені?...
Сандро 21.02.2020 8:14
МОЗ каже що то є фейк. Хворих в Україні немає, а Сергій Надал ніколи не був міським головою в Тернополі. Бо м. Тернопіль то є файне місто і там не може жити такий поганий чоловік. Принаймі в МОЗ про нього не чули, а отже він не існує.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті