Ситуація у Нових Санжарах під контролем Уряду — Олексій Гончарук

21 Лютого 2020 11:41 Поділитися

Громадяни України, яких евакуювали з Китаю, пройшли перевірку й не мають симптомів гост­рих респіраторних вірусних захворювань та перебувають у повній безпеці. Ситуація в Нових Санжарах під контро­лем Уряду і підстав для паніки немає, запевняє Олексій Гончарук, Прем’єр-міністр України. Про це повідомляється на сторінці уряду у Facebook.

«Об’єкт знаходиться під охороною та наглядом медиків-інфекціоністів. Ситуація під повним контролем уряду. Жодної загрози для осіб, що перебувають там, і оточуючих об’єкт не несе. Проте міністр охорони здоров’я буде перебувати тут, щоби власним прикладом показати, що все нормально і підстав для паніки немає», — наголосив Олексій Гончарук.

Варто зазначити, що Зоряна Скалецька прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації. Разом з ними міністр проведе наступні 14 днів, в одному приміщенні та в тих самих умовах.

Прем’єр-міністр закликав громадян України не піддаватися на провокації, дотримуватися порядку та з розумінням поставитися до ситуації українських громадян та іноземців, які потребують допомоги держави у складній ситуації.

За матеріалами facebook.com/KabminUA,
фото з урядового порталу

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*