EMA розпочало розгляд заявки від компанії Gedeon Richter на маркетування для нового комбінованого орального контрацептиву

02 Березня 2020 4:57 Поділитися

27 лютого 2020 р. угорська фармацевтична компанія Gedeon Richter оголосила, що Європейське агентство з лікарських засобів (European Medicines Agency — ЕМА) прийняло заявку від Gedeon Richter щодо комбінованого орального контрацептиву, що містить естетрол (Е4) та дроспіренон. Продукт вважається новим оральним контрацептивом з природним, нативним естрогеном, що діє в тканинах вибірково. Відповідно до ліцензійної угоди Gedeon Richter збирається комерціалізувати цей продукт у Європі, Росії та інших країнах СНД.

Про сполуку

Новий оральний контрацептив, розроблений компанією Mithra, є кандидатом у препарати, що містить 15 мг естетролу (Е4) — природного естрогену, та 3 мг дроспіренону.

Про Gedeon Richter

Gedeon Richter — фармацевтична компанія, штаб-квартира якої знаходиться в Будапешті (Угорщина). Gedeon Richter — провідний виробник лікарських засобів у країнах Східної та Центральної Європи з розширенням прямої присутності в Західній Європі, Китаї та Латинській Америці. Досягнувши ринкової капіталізації в 3,6 млрд євро (4,1 млрд дол. США) до кінця 2019 р., загальні обсяги продажів Gedeon Richter становили близько 1,6 млрд євро (1,7 млрд дол.) у тому ж році. Портфель продуктів Gedeon Richter охоплює безліч важливих терапевтичних напрямків, таких як жіноче здоров’я, захворювання центральної нервової та серцево-судинної систем. Маючи у своєму розпорядженні один з найбільших R&D-підрозділів у Східній і Центральній Європі, дослідницька активність компанії Gedeon Richter сфокусована на порушеннях роботи центральної нервової системи. Володіючи загальновизнаним досвідом у царині хімії стероїдів, Gedeon Richter є важливим гравцем у сфері жіночого здоров’я в усьому світі. Також компанія активно бере участь у розробці біосимілярів.

За матеріалами www.richter.hu
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті