GlobalData прогнозує збільшення кількості випадків захворюванння на рак сечового міхура

11 Березня 2020 2:47 Поділитися

За оцінками аналітичної компанії GlobalData, кількість діагностованих випадків захворювання на рак сечового міхура збільшиться з 225 тис. у 2018 р. до 275 тис. у 2028 р. Відповідно, збільшиться й фінансовий тягар. Слід зазначити, що дослідження GlobalData охоплює 7 найбільших фармацевтичних ринків: США, 5EU (Німеччина, Франція, Великобританія, Іспанія й Італія) та Японія.

За даними звіту «Bladder Cancer: Epidemiology Forecast to 2028», найбільше випадків захворювання діагностовано у США: у 2018 р. — понад 76 тис. нових випадків, а у 2028 р., за прогнозами, цей показник перевищить 96 тис., що пов’язано з демографічними змінами та зростанням захворюваності на рак сечового міхура у певних вікових групах.

«Вживання тютюну є головним фактором ризику розвитку раку сечового міхура, проте показники паління знизилися. Більш переконливою причиною підвищення захворюваності є те, що з віком ризик розвитку раку сечового міхура підвищується. У 2018 р. найбільше випадків діагностовано серед вікової групи 70–79 років» — коментує Нантіда Нантавонг (Nanthida Nanthavong), спеціаліст з епідеміологічних досліджень GlobalData.

За матеріалами www.globaldata.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті