МОЗ обмежує доступ до службових приміщень відомства

18 Березня 2020 11:29 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що з метою нерозповсюдження коронавірусу серед працівників апарату МОЗ України та зважаючи на карантинні заходи обмежено допуск до адміністративних споруд та службових приміщень Міністерства.

Посадові особи, представники громадськості, члени робочих груп та комісій братимуть участь у засіданнях, на які вони запрошені, у режимі відеоконференції.

Однак виключенням щодо допуску в адміністративні будівлі є народні депутати України, їхні помічники, члени Уряду, працівники секретаріату Кабінету Міністрів України, керівники та заступники керівників центральних та інших органів виконавчої влади, посадові особи організацій, що належать до сфери управління МОЗ України, та працівники Міністерства.

16 березня під час засідання Уряду Міністерству доручено тимчасово припинити планову госпіталізацію та планові операції, крім невідкладних та термінових, а також максимально підготувати та перепрофілювати медичні заклади для прийому та лікування інфікованих хворих у тяжких станах. Органам влади, підприємствам та організаціям рекомендовано забезпечити позмінну роботу працівників, а за технічної можливості — також роботи в режимі онлайн.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті