Держпродспоживслужба продовжує працювати у штатному режимі

18 Березня 2020 2:54 Поділитися

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (далі — Держпродспоживслужба) повідомляє, що продовжує працювати в штатному режимі. Усі покладені на неї завдання і функції виконуються.

Водночас у зв’язку з оголошенням на території України карантину та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» у Держпродспоживслужбі були прийняті додаткові заходи, які дозволять убезпечити працівників.

Частково робота Держпродспоживслужби переведена в дистанційний режим із застосуванням електронних комунікаційних технологій. Зокрема, ефективному виконанню своїх посадових обов’язків та оперативному прийняттю рішень сприяє безперебійна робота системи електронного документообігу та корпоративної електронної пошти.

Держпродспоживслужба звертає увагу громадян на те, що головним захистом від зараження коронавірусною інфекцією є дотримання особистих правил гігієни, мінімізація контактів і дотримання дистанції один від одного.

У зв’язку з цим служба закликає обмежити пересування та надати перевагу електронній формі звернення до Держ­продспоживслужби, яке можна направляти на e-mail: [email protected]. Також для надсилання звернень громадян можна скористатися послугами поштового зв’язку: 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1, тел.: (044) 279-79-89.

За матеріалами consumer.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті