Територіальні органи Держлікслужби почали змінювати режим роботи

19 Березня 2020 5:19 Поділитися

Як раніше повідомляло наше видання, Цент­ральний апарат Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) змінив режим роботи на виконання вимог постанови КМУ від 11.03.2020 р. № 211 щодо недопущення поширення коронавірусу COVID-19.

Наразі про зміну режиму роботи також повідомили деякі територіальні органи Держлікслужби. Відповідну інформацію вони оприлюднили на сайті dls.gov.ua відповідних областей.

Так, Держлікслужба Херсонської обл. повідомляє, що до 3 квітня 2020 р. обмежується прийом громадян, суб’єктів господарювання і подання ними документів, а також зупиняється проведення заходів державного нагляду і контролю та державного ринкового нагляду.

Громадяни та суб’єкти господарювання можуть звернутися до територіального органу Держлікслужби Херсонської обл. на офіційну електронну адресу: [email protected].

З питань, віднесених до компетенції служби, можна звернутися також за телефонами:

  • (0552) 46-75-63 — начальник відомства;
  • (0552) 46-75-61 — приймальня;
  • (0552) 46-75-60 — сектор державного контролю.

Суб’єктам господарювання скановані копії відповідей на розпорядження та приписи Держлікслужби за результатами заходів державного нагляду (контрою) можна надсилати на вказану електронну адресу з наступним підтвердженням у письмовому вигляді після зняття карантину.

Однак у разі нагальної потреби заявники мають можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись електронним або телефонним зв’язком. Через дані обмеження обробка паперових звернень може проводитися в терміни довші, ніж зазвичай.

Про зміну режиму роботи повідомили також територіальні відділення Держлікслужби в Закарпатській, Івано-Франківській, Миколаївській, Вінницькій, Житомирській, Львівській, Одеській, Харківській та Черкаській областях, де теж обмежено прийом громадян та суб’єктів господарювання та подання ними документів.

Держлікслужба у Чернігівській обл. повідомляє, що на період карантину у відомстві буде забезпечено наявність керівника та відповідального працівника згідно з графіком роботи служби. Особистий прийом громадян тимчасово припинено.

Для звернення до Держлікслужби в Закарпатській обл. слід користуватися електрон­ною адресою [email protected] та без крайньої необхідності не надсилати паперові примірники документів.

Для звернення до Держлікслужби в Івано-Франківській обл. слід користуватися:

  • офіційною електронною адресою [email protected];
  • номерами телефонів: (050) 086-32-84, (066) 459-88-63.

Для звернення до Держлікслужби в Миколаївській обл. слід користуватися:

  • електронною адресою [email protected];
  • телефоном: (0512) 47-56-06.

Громадяни можуть звернутися до Держлікслужби в Харківській обл.:

на офіційну електронну адресу [email protected];

за телефоном: +380 (57) 731-50-68.

До Держлікслужби у Вінницькій обл. громадяни можуть звертатися:

  • на електронну адресу [email protected];
  • за телефоном: +380 (432) 66-07-69, +380 (432) 66-03-51;
  • залишити повідомлення в ящику для кореспонденції.

У Держлікслужбі в Одеській обл. прийом документів від громадян та представників суб’єктів господарювання здійснюватиметься через поштову скриньку, яка розташована біля входу до приміщення відомства.

Громадяни та суб’єкти господарювання можуть звернутися до Держлікслужби в Черкаській обл:

на електронну адресу [email protected];

за телефоном: (0472) 63-04-13.

Для звернення до Держлікслужби в Житомирській обл. слід користуватися:

електронною адресою [email protected];

тел: (0412) 413-281; (0412) 413-282.

Для звернення до Держлікслужби в Львівській обл. слід користуватися:

Держлікслужба у Волинській обл. повідомляє, що до 3 квітня 2020 р. впроваджує:

  • обмеження допуску до адміністративної будівлі та лабораторії з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції усіх осіб, крім керівників та заступників керівників органів виконавчої влади та працівників відомства;
  • встановлення дистанційного режиму роботи для працівників відомства та чергування її окремих працівників.

У відділеннях Держлікслужби в Рівненській, Запорізькій та Одеській областях повідомляють про перенесення засідань атестаційної комісії з атестації провізорів і фармацевтів. Про дату засідання в Рівненській та Одеській областях повідомлять додатково, а в Запорізькій обл. засідання перенесено на 4 квітня 2020 р. Стосовно засідання в Запорізькій обл. можна звертатися за контактним телефоном +380 (96) 849-22-50 (секретар атестаційної комісії Ірина Іванівна Манчук).

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті