Держлікслужба змінює режим роботи

17 Березня 2020 11:37 Поділитися

Державна служба Украї­ни з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) повідомляє про зміну режиму роботи на виконання вимог постанови КМУ від 11.03.2020 р. № 211 щодо недопущення поширення коронавірусу COVID-19. Оскільки даною постановою з 12.03.2020 до 03.04.2020 р. встановлено карантин, у Держлікслужбі прийом громадян та суб’єктів господарювання і подання ними документів обмежується на даний період.

Звернутися до відомства можна:

  • на офіційну електронну адресу ([email protected]);
  • через «Розділ звернення громадян», посилання на яке розміщено на офіційному сайті Держлікслужби (dls.gov.ua);
  • шляхом подання та відслідковування онлайн-заявок на отримання дозвільних документів, які надаються Держлікслужбою (через сайт e-services.dls.gov.ua).

Держлікслужба просить суб’єктів господарювання за можливості обмежити кількість звернень, пов’язаних з наданням адміністративних послуг (видача ліцензій, сертифікатів, дозволів тощо) і відкласти їх до травня та без крайньої необхідності не надсилати паперові примірники документів. Тому що обробка паперових звернень проводиться в терміни довші, ніж зазвичай.

У разі нагальної потреби заявники мають можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись електрон­ним зв’язком та онлайн-сервісом вебпорталу Держлікслужби (e-services.dls.gov.ua).

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті