Поліція Луганщини затримала зловмисника під час збуту великої кількості сильнодіючих лікарських засобів

26 Березня 2020 10:18 Поділитися

На Луганщині поліція затримала торгівця сильнодіючими лікарськими засобами. Особу було затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу (КПК) Украї­ни під час збуту великої кількості сильнодіючих лікарських засобів. Про це йдеться на сайті Національної поліції.

Під час проведення санкціонованих судом обшуків як за місцем мешкання зловмисника, так і в його офісі, було виявлено та вилучено велику кількість (більше 30 тис. пігулок) сильнодіючих лікарських засобів метандієнону, нандролону та більше 50 найменувань сильнодіючих лікарських препаратів, які взагалі не зареєстровані в Україні.

Окрім того, встановлено, що чоловік у своїй незаконній діяльності використовував інтернет — мережу та безконтактну діяльність, тобто отримуючи онлайн-замовлення шляхом відправлення посилок збував сильнодіючі лікарські засоби.

У рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження за статтею 321 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин» триває досудове слідство.

За матеріалами npu.gov.ua,
фото із сайту Національної поліції
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті