Посилення природного захисту організму дитини в сезон інфекцій

Під час сезону ГРВІ та застуд підвищилася увага до різноманітних імуномодуляторів, імуно­стимуляторів та інших препаратів, покликаних активувати власні сили організму для захисту від вірусів. Однак багато з цих препаратів не показані до застосування у дітей, а для інших характерний широкий спектр побічних ефектів. Ситуацію ще більше ускладнює те, що в дитячому віці імунітет поки не сформований, тому небажано його стимулювати. Що ж робити, якщо дитина часто хворіє і, не встигнувши повністю оговтатися після однієї інфекції, одразу ж підхоплює іншу. Часто у таких дітей розвиваються рецидивуючі ускладнення з боку ЛОР-органів. Яким же чином захистити свою дитину на час сезону ГРВІ та застуд та згодом після завершення карантину, коли вона повернеться до дитячого колективу?

Бівел суспензія 120 млУ цьому контексті увагу привертає засіб Бівел™, який можна застосовувати з метою адаптації та підтримки функціонування імунітету в період сезонних ризиків. До складу Бівел™ входить збалансований комплекс вітамінів та нутрієнтів, які сприяють покращенню захисних функцій імунної системи, а саме EpiCor® — сухий дріжджовий ферментат Saccharomyces cerevisiae, вітамін С NUTRA-C™, глюконат цинку (Zinc gluconate) та вітамін D3.

EpiCor® — це комплексний інгредієнт природного походження, який складається з десятків бета-глюканів, що працюють разом, впливаючи на імунну відповідь. EpiCor® має антиоксидантні та протизапальні властивості. Доведено, що EpiCor® швидко адаптує як клітинну (лімфоцити), так і гуморальну (підвищення рівня інтерферону) ланки імунітету (Jensen G.S. et al., 2011; Jensen G.S. et al., 2015). Також показано, що застосування EpiCor® дозволяє статистично достовірно знизити частоту грипу та застуди, а в разі розвитку захворювання — скоротити його тривалість (Moyad M.A. et al., 2008). При цьому EpiCor® має сприятливий профіль безпеки. Вживання EpiCor® дозволяє підвищити рівень імуноглобуліну А у слині, підвищуючи захисні властивості слизової оболонки ротоглотки — основних воріт, через які в наш організм потрапляє інфекція (Moyad M.A. et al., 2009).

Відомо, що вітамін С має потужний антиоксидантний ефект, який захищає клітини від окисного ушкодження, сприяючи відновленню окисно-відновного потенціалу клітин та захищаючи їх від активних форм кисню під час розвитку процесу запалення. Вітамін С здатен відновлювати інші компоненти системи антиоксидантного захисту організму, такі як вітамін Е та глутатіон. Відомо, що вітамін С сприятливо впливає на механізми імунного захисту (Douglas R.M. et al., 2007). У складі Бівел™ вітамін С представлений у формі Nutra-C™, яка вирізняється знач­но кращою біодоступністю — майже на третину порівняно із синтетичним вітаміном С, що зазвичай входить до складу вітамінних комплексів (Choi K.M. et al., 2016).

Ще один важливий компонент Бівел™ — Zn, що бере участь в активації тимуліну, який виробляється тимусом. Тимулін необхідний для дозрівання Т-лімфоцитів — ключових елементів клітинного імунітету. Цинк бере активну участь у процесах регенерації тканин, зокрема клітин слизової оболонки дихальних шляхів (Нетребенко О.К., 2006).

Вітамін D3  бере участь у регуляції імунних реакцій організму і є дієвим засобом профілактики та симптоматичного лікування захворювань легень, захищаючи їх від широкого спектра інфекцій. Так, вітамін D стимулює функції макрофагів і синтез антимікробних пептидів (Тимо­феева А.А., Любина Е.Н., 2016).

Коли буде актуальним Бівел™?

  • на фоні комплексного лікування грипу та інших ГРВІ з метою створення умов для зменшення вираженості симптомів;
  • при прояві перших симптомів ГРВІ та грипу;
  • для покращення імунітету з метою запобігання ГРВІ в сезон застуд;
  • з метою створення умов для зменшення вираженості симптомів алергічного риніту;
  • для дітей, що часто хворіють, з метою зниження частоти розвитку і тяжкості респіраторних інфекцій.

Бівел™ є джерелом поживних речовин, які сприяють адаптації та налаштуванню імунітету в період сезонних ризиків. Бівел™ випускається у формі суспензії з приємним смаком та запахом, що припаде до душі найвибагливішій малечі!

З Бівел™ все буде BE WELL! 

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті