Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками продовжує надавати адміністративні послуги

31 Березня 2020 2:59 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) повідомляє, що в умовах карантину продовжує видавати та приймати документи від суб’єктів господарювання з метою безперебійного забезпечення населення лікарськими засобами.

Для отримання ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), оптової та роздрібної торгівлі в Держлікслужбі просять заявників подавати документи через сайт e-services.dls.gov.ua та відслідковувати заявки онлайн або направляти документи поштовим відправленням з описом вкладення.

Для отримання висновків та сертифікатів відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам Належної виробничої практики (Good Manufacturing Practice — GMP), сертифікатів лікарського засобу, підтвердження для активних фармацевтичних інгредієнтів, що експортуються до Європейського Союзу (ЄС), для лікарських засобів, призначених для споживання людиною, заявники можуть направити документи поштовим відправленням (без опису вкладення) або подати їх у скриньку для кореспонденції до Держлікслужби. Окрім цього, у постійному режимі здійснюється листування через офіційну електронну адресу: [email protected].

У відомстві наголошують, що видача документів здійснюється із дотриманням умов карантину, в засобах індивідуального захисту, як з боку співробітника Держлікслужби, так і представника суб’єкта господарювання.

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті