Столиця отримала ще 200 тис. масок, які сьогодні надійдуть у мережу комунальних аптек «Фармація» — Віталій Кличко

08 Квітня 2020 10:44 Поділитися

Під час онлайн-прес­конференції, яка відбулася 7 квітня, Віталій Кличко, мер Києва, поінформував, що місто отримало ще одну партію придбаних масок, і сьогодні 200 тис. цих засобів індивідуального захисту надійдуть у продаж у мережу комунальних аптек «Фармація». Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Також, за словами мера Києва, медичні заклади столиці, де лікують хворих на коронавірус, уже отримали препарат гідрокси­хлорохіну — протималярійні ліки, які медики в різних країнах світу застосовують сьогодні для лікування COVID-19.

Окрім того, В. Кличко зазначив, що поліція м. Київ склала вже 574 адміністративних протоколи про порушення обмежувальних заходів. За першими 5 до бюджету стягнуто 91 800 грн.

«Порушили 1 кримінальне провадження за поставлення особи в небезпеку зараження вірусом та 3 кримінальних провадження за порушення карантинних обмежень», — наголосив мер Києва.

В. Кличко нагадав, що в місті працює Моніторинговий центр з протидії поширенню COVID-19, який створила міська влада. До групи ризику, що контролює центр, увійшли майже 40 тис. киян, це ті, хто повернувся з країн із великим розповсюдженням вірусу, та ті, хто контактував з хворими. Він зазначив, що інформація про киян, які перебувають у базі моніторингового центру, захищена та не потрапить у відкритий доступ.

За матеріалами kyivcity.gov.ua,
фото із сайту КМДА
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті